Tunnelmaa sisätiloihin lyhdyillä

Pidempään blogia seuranneet saattavat muistaakin, että olen viehättänyt gun metal -sävyyn, joka on tummaa, lähes mustaa ja kiiltävää metallia. Tätä sävyä löytyy meiltä pienissä määrin esimerkiksi eteisen valaisimesta sekä naulakoista (joista osa edelleenkin odottaa seinään kiinnittämistä). Nyt eteisen kanssa samaan tilaan, portaikkoon, löysivät tiensä tunnelmaa tuomaan kaksi noin 40 senttimetriä korkeaa lyhtyä tässä tummanpuhuvassa metallin sävyssä.

lyhdyt2for.jpg

lyhdyt2.jpg

lyhdyt3.jpg

Marraskuu taitaa olla vuoden parasta aikaa kynttilöiden poltteluun sekä kotona ”hyggeilyyn”. Ja mikäs sen rentouttavampaa, kuin himmentää kirkkaita kattovaloja, sytytellä kaikki kynttilät tuomaan tunnelmaa ja käpertyä sohvannurkkaan fiilistelemään. Tuota hämärää aikaa näyttäisikin taas riittävän, sillä ainakin täällä Helsingissä sää vaikuttaa pahasti siltä, että viime viikolla valoa tuonut luminen maisema alkaa olla mennyttä. 

Ainiin, lyhdyt ostin Prismasta eräänä iltana lähdettyäni pikaisesti hakemaan vain maitoa.. 😉 Harvoin oikeastaan teen heräteostoksia mitä kodinsisustukseen tulee, (mies saattaa olla eri mieltä) mutta en vain voinut jättää näitä aarteita kaupan hyllyyn. Ennustan sitä paitsi näille lyhdyille pitkää ikää, sillä voin jo kuvitella näiden näyttävän hyvältä myös kesäiltoina tunnelmaa tuomassa mustien parvekekalusteiden seurana!

image.jpg

4 kommenttia “Tunnelmaa sisätiloihin lyhdyillä

  1. Onpa kyllä tyylikkäät lyhdyt, kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ihan parasta. 🙂

    1. Kiitos Irina! 😊 Yksinkertaisuus taitaa olla mun juttuni näissä pienissäkin sisustusjutuissa.

  2. Sävy on kyllä hieno! Eikä olisi arvannut, että löytyivät Prismasta :).

    1. Prismassa oli tosi iso valikoima kivoja lyhtyjä, yllätyin itsekin sillä harvoin tulee katseltua siellä muuta kuin sitä maitohyllyä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *