Mitä tapahtui Tapiovaaralle

Mummon vanhat Fanett tuolit ovat kulkeneet mukanani asunnosta toiseen koko aikuisikäni, ja ovat säästyneet pahemmilta kolhuilta kaikki nämä vuodet. Nyt jouduin kuitenkin tarttumaan puuliimaan, sillä yhden tuolin pinnojen liimaus ei enää pitänyt. Myönnettäköön, että liimaus on ollut heikossa hapessa jo aika pitkään, mutta luonteelleni ominaisesti tuolin selkänojan piti irrota aika monta kertaa ennen kuin sain tartuttua liimapulloon ja fiksattua homman kuntoon.

Olen monta kertaa miettinyt pitäisikö nämä tuolit entisöidä ja maalata esimerkiksi nuo mustien pinnojen kuluneimmat kohdat piiloon. Joka kerta tätä ajateltuani olen kuitenkin todennut, että pidän näistä tuoleista juuri tällaisina – elämää nähneinä ja ajan patinoimina. 

fanett.jpg

Tarkoituksenani oli kuvata ruokailutilaamme tämän fiksatun tuolin kera, mutta tällä hetkellä ruokapöytäämme päällystää reilu kymmenen metriä sohvakangasta ja kasa tyynyjä. Aloitin nimittäin yhden isomman verhoiluprojektin viikonloppuna. Katsotaan jos siitä saisi jotain fiiliskuvia tännekin jossain vaiheessa. Tuossa kun oikein uppoutuu ompelukoneen ääreen ei paljon kameraa muista kaivaa esille. 

fanett2.jpg

Tajusin juuri, että ensi viikolla vaihtuu joulukuu! Voi olla, että tänä vuonna kotimme joulu saa jäädä hyvin minimalistiseksi. Tällä hetkellä en kaipaa yhtään mitään ylimääräistä tavaraa minnekään esille, sillä viimeistelyä vaille olevan ikkunaremontin, sekä ruokailutilan muututtua tilapäiseksi työhuoneeksi, tuntuu kotimme olevan aikamoisessa kaaoksessa. Onneksi joulua voi fiilistellä muutenkin, ja esimerkiksi Pinterest albumini onkin viime aikoina täyttynyt taas ihanista inspiraatiokuvista. Käykäähän kurkkaamassa!

image.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *