Pimeän flunssakauden piristäjä

Philipsin mehukone on taas viime aikoina päässyt ahkeraan käyttöön, sillä tämä pimeä kausi suorastaa vaatii kaikki mahdolliset lisävitamiinit ja piristäjät, joita on mahdollista saada ilman reseptiä!

mehu.jpg

Joskus mehukone saattaa olla pois käytöstä pidempäänkin, mutta huomaan kesän jälkeen ja varsinkin tähän aikaan vuodesta kaipaavani vastapuristettuja raakamehuja. Hankin ensimmäisen mehupuristimeni nelisen vuotta sitten, ja totesin laitteella olleen sen verran paljon käyttöä, että uudistin kapistuksen tehokkaampaan malliin vuosi ensimmäisen mehutestin jälkeen. 

Flunssakausi saa minut lisäämään mehuihin extra palan tuoretta inkivääriä, viikonlopun herkkuaamiaiselle puristan porkkanaa ja appelsiiniä, ja halutessani keventää teen mehun selleristä, lehtikaalista ja kurkusta. Toisinaan sekoitan keskenään vain sitä, mitä vihanneslokerosta löytyy.

Kauppareissujemme vakiintunut lista sisältääkin aina vähintään vihreää omenaa, tuoretta inkivääriä ja kurkkua, joista saa helposti piristävän juoman valmistettua.

omenamehu.jpg

Mehujen lisäksi rakastan smoothieita ja ennen kaikkea vihreitä sellaisia, mutta blenderimme hajottua niitä on pitänyt sitten välillä hakea Jungle Juice Barista tai Ruohonjuuresta työmatkalla. Viime viikolla avattiin muuten Helsingin Stockmannille Joe&The Juice, jota oli myös pakko heti käydä testaamassa… Omena-seljankukka-inkiväärimehu oli ihan täydellistä! 

Toi blenderin hajoaminen olikin muuten ihan oma episodinsa… Koko stooria en viitsi tähän alkaa kirjoittamaan, mutta sanotaanko lyhyesti näin, että litra smoothieta lattialla, pistorasiassa ja patterin välissä teki erääseen sunnuntai siivoukseen ihan oman twistinsä… 

Uudelle blenderille olisi siis tarvetta! Kokemuksia esimerkiksi Wilfan Raw Fuelista? Se kiinnostaisi, sillä Vitamixin hintaluokan blenderiin ei lompakko kykene 😉

image.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *