Mummolan kuistin joulutunnelmaa

Viime viikonloppuna pääsin minäkin vihdoin jouluisiin tunnelmiin, kun kävimme vanhempieni luona kylässä. Äitini vaihtaa lasitetulle kuistilleen aina sesongin mukaiset asetelmat, ja odotinkin jo etukäteen millainen joulu siellä onkaan tänä vuonna. 

2forlivingtontut.jpg

Kuistille oli päässyt perinteistä punaista ja harmaata, sekä kauniita asetelmia luonnon materiaaleista. Kuistin ikkunoihin pakkaskelillä muodostuneet jääkiteet ovat koriste jo itsessään, eikä paljon muuta tarvitakaan talvista maisemaa peittämään.

kuistilla1.jpg

kuistilla2.jpg

Mainitsinkin jo aiemmissa julkaisuissani, etten aio tänä vuonna laittaa kotiimme mitään merkkiä joulusta. Saa nähdä pysynkö päätöksessäni, alan jo nyt horjua mielessäni, kun nään ihania kuvia joulunlaitosta ja koristeista joka puolella… Ehkä jotain pientä kuitenkin? 

Se on muuten taas perjantai! Tuntuu, että ihan just vasta oli maanantai tuon Itsenäisyyspäivän sekoittaessa rytmiä. Mulla menee viikonloppu töitä tehdessä; päivätöissä sekä ompeluhommissa kotona. Haaveilen kuitenkin ehtiväni leipoa jotain ihanan jouluista. Joulun tuoksusta ja leivonnaisista en nimittäin aio luopua, vaikken koristeita kotiimme laittaisikaan tänä vuonna! 🙂

Meneekö teidän viikonloppu jouluun valmistautuessa?

image.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *