Talven ’16 himotuimmat

Talvi pääsi niin yhtäkkiä yllättämään, että meiltä meinasi ihan unohtua perinteiset kauden himotuimmat kollaasimme! Tässäpä niitä nyt olisi kuitenkin.

Aika tuttua linjaa taidamme noudattaa omissa tyyleissämme vai mitä?

talven%20himotuimmat%20%C2%B416.jpg

1.) Vuosien varrella yhdestä jos toisestakin hankkimastani juomalasi -sarjasta on pikkuhiljaa heikoimmat menneet rikki, joten uusi kahdeksalle tai jopa kymmenelle hengelle tarkoitettu setti olisi tarpeen. Kyllähän tässä kahdestaan pärjätään hyvin muutamalla ehjällä ja hyvällä juomalasilla, mutta vieraita käydessä on mielestäni mukava kattaa pöytä yhtenäisillä astioilla. Tämä Lene Bjerren Cristel -sarja sopisi myös muiden astioidemme joukkoon. Pidän näistä ”viskilasin” tyyppisistä, paksureunaisista juomalaseista. 2.) Kauden ehdoton hankinta on uusi, tehokas blenderi. Olen kallistunut Wilfan Raw Fueliin, josta olen kuullut paljon hyvää. Hintaluokassaan tämä on ehkä keskivertoa arvokkaampi, mutta ei kuitenkaan yllä Vitamixin hintaan, joka on minun tarpeisiini hieman turhan arvokas. 3.) Mattohankinnat ovat aina mielessä, ja selatessani vanhoja kollaasejani huomaan himoitsevani aika samantyylisiä mattoja sesongista toiseen. Tämä patchwork matto löytyi googlen avulla täältä.

4.) Englannin matkalla kävin The White Company Londonin upeassa myymälässä enkä ole saanut sen jälkeen mielestäni näitä täydellisen pehmeitä pyyhkeitä. 5.) Viileät kelit ja harmaa sää houkuttelevat kääriytymään sohvannurkkaan. Nykyisen torkkupeittomme on ominut lämpöä ja peittoja rakastava koiramme, joten ehkäpä meille ihmisille voisimme hankkia vaikka tämän ylellisen mohairista kudotun viltin Himlalta? 6.) ja 7.) Jos joskus jonain kauniina päivänä saamme aikaiseksi uudistaa kylpyhuoneemme, laittaisin sinne mielelläni esille nämä Lene Bjerren tyylikkäät Portia -sarjan saippuakupin ja hammasharjatelineen.

 

talvi2016.jpg

 

1.) Aamut tuntuvat sujuvan paljon paremmin ja nopeammin kun seuraavan päivän vaatteet ja tavarat on katsottu valmiiksi. HAY:n Loop- naulakon ottaisin mielelläni kaunistamaan makuuhuonetta ja siihen saisi seuraavan aamun työvaatteet myös kivasti valmiiksi. Puhumattakaan ihanista juhlavaatteista esimerkiksi viikonlopun pikkujouluja varten! 2.) Muuton ripustimet ovat aina olleet mielestäni todella kauniita. Eteisen seinä ammottaa vielä tyhjyyttään, joten olisikohan näiden uusi paikka siellä?

3.) Lastenhuone taitaa olla ainut paikka jonka mattoa vielä arvon mielessäni. Vaihtoehtoja olisi useita, mutta uusimmaksi himotuksekseni on noussut tämä House Doctorin Block- matto. Toki tämän kauniin maton graafisine kuvioineen voisi sijoittaa myös mihin tahansa muuhunkin huoneeseen. 4.) Taitavat värit olla kadonneet kokonaan sisustuksestani kun tätä kollaasiani katsoo. Ainut taitaa olla kotonanikin tämä vihreä, kasvien muodossa tietenkin. Tänä jouluna meille ei tule oikeaa kuusta saati joulukoristeita, sillä muutossa ja kokovuotisten tavaroiden järjestämisessä tuntuu olevan liiaksikin hommaa. Joten ostinkin uuteen kotiimme jo ensimmäisen oikean kasvin (sillä oliivipuu menehtyi jo ennen sinne matkaamistaan) eli huonekuusen joka on yksinkertaisuudellaan vaan todella suloinen! 5. ja 6.) Design Letterin melamiiniset mukit meillä on ollutkin jo muutaman vuoden ajan lapsilla hammasharjamukeina, mutta mieleni tekisi laajentaa kokoelmaa myös heidän juomamukeikseen. Saman valmistajan muistivihko muistuttaa kovasti siitä että vaikka kuinka kovati tekisi mieli jäädä peiton alle makaamaan kun kylmyys iskee, saan kuitenkin energiaa eniten liikunnasta johon onneksi on löytynyt viimeaikoina suuri inspiraatio!

Ihanaa uutta viikkoa teille toivottaen,

marjukkaelisa.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *