Makuuhuone remontin jälkeen

Vielä on paljon matkaa siihen täysin valmiiseen kotiin, mutta vähitellen päästään tavoitteeseen. Meillähän tosiaan remontoitiin suurin osa asunnosta kattoja ja lattioita myöten. Näistä ennen-kuvista näkee mielestäni aina parhaiten mitä kaikkea onkaan muuttunut! Pieniä kurkistuksia olen jo aikaisemmin näyttänytkin, mutta nyt sitten sitä kokonaiskuvaa siitä sivusta huonetta joka alkaa olemaan melkovalmis. Vielä tähän varmasti lisätään ainakin kattovalaisin ja sängynpääty tai tauluja, sitä mukaa kun niitä juuri sopivia tulee vastaan. Mitä mieltä olette?

remontti.jpg

makuuhuonej%C3%A4lkeen.jpg

Tuntuu että tänä vuonna olen kaikesta ollut jäljessä, eilen ostin vasta ensimmäisen joululahjankin,joten kirittävää on vielä loppuvuodelle. Joko muilla on joulujutut valmiina ensi viikkoa varten?

Elisa.jpg

2forliving - -

2 kommenttia “Makuuhuone remontin jälkeen

  1. Ihanan rauhallinen tunnelma uudessa makkarissa. Mistä on muuten tuo kaunis harmaa matto?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *