Uutta keittiössä

Vielä en pääse esittelemään valmista keittiötä mutta pieni sneakpeak tästä meidän olohuone/keittiötilasta. Huomaatteko muuten minkä maton valitsin ruokapöydän alle? Oli se juutti kuitenkin tänne kotiin saatava johonki ja koska Askon matoilta ei löytynyt tarpeeksi kokoa, päätin tuoda juuttimaton kokeiluun ja siihenhän se onneksi jäi! Vielä pientä hienosäätöä tässäkin, mutta eiköhän se kohta valmistu!

IMG_8896.jpg

IMG_8904.jpg

IMG_8884.jpg

Television ruudulta näkyykin muuten hyvin nuo työmaatikkaat jotka kotiamme koristavat edelleen. Olisikohan kohta jo niin valmista että voisin ne viedä varastoon? Tavoitehan oli että jouluna remontti olisi valmis, mutta eikös se ole enemmän sääntö kuin poikkeus että kaikki ei mene suunnitelmien mukaan?

Elisa.jpg

2forliving - -

2 kommenttia “Uutta keittiössä

  1. Onpa kaunis ruokapöytä! Mistä olet löytänyt? On ilmeisesti levitettävä! Juuri tuollainen olisi hakusessa.

    1. Kiitos 🙂 Pöytä on ainakin 10 vuotta vanha, alunperin tummanruskea, joka on ollut ikuisuuden autotallissamme säilytyksessä. Nyt kaivoin sen esille uuteen kotiin ja maalasin valkoiseksi, ja laitan vielä lasilevyn suojaamaan pintaa. Jatkettava siis on (mikä tosin kärsii tuosta lasilevystä), mutten valitettavasti osaa yhtään sanoa mistä vastaavan voisi löytää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *