Joulukuun hommia

Voi apua, ylihuomenna on jouluaatto! Onneksi ne muutamat listalla olleet lahjat on jo hankittu ja ovat enää paketointia vaille valmiina. Tänä vuonna meillä ei ole kotona yhtäkään koristetta, jouluvaloa tai edes kuusta laitettuna, joten on mukava mennä viettämään jouluaattoa vanhempieni luo. Siellä odottaa jo edellisessä postauksessani näkemänne jouluinen kuisti, ja pääsemme varmasti koristelemaan myös joulukuusen kahden pienen apurin kanssa. Olen koko viikon hieman harmitellut sitä, etten ehtinyt tänä vuonna valmistautua jouluun juuri lainkaan. En ole esimerkiksi jouluisen taatelikakun lisäksi tehnyt mitään joululeivonnaisia, en edes pipareita tai joulutorttuja. Toisaalta, heti kun tuo pieni harmitus on päässyt mieleenii olen jo saman tien itselleni todennut, että sama se, kyllä se joulu tulee ilman sen suurempaa hössötystä ja valmistautumista. Glögiä sentään olen juonut, ja itse asiassa sitkeän flunssani takia varmaan enemmän kuin vuosikausiin yhteensä! 

ty%C3%B6huone.jpg

Kuva kertoo viime aikojen vapaa-ajastani aika paljon, ja osasyyn siihen, miksen ole jouluun valmistautumiseen käyttänyt juurikaan aikaa tänä vuonna. Olen nimittäin ommellut yhteen vanhaan Artekin sohvaan uusia tyynynpäällisiä. Nyt ne ovat valmiit, ja odotankin pian näkeväni, miltä ne näyttävät vanhassa sohvassa. Katsotaan, jos saisin vaikka tännekin kuvan valmiista työstä vielä jossain vaiheessa 🙂 Tämä oli mielettömän inspiroiva projekti, ja todennäköisesti toinen sohva odottaa vielä myöskin uusia verhoiluja myöhemmin!

Nyt vielä viimeiset arkirutistukset edessä ja huomenna iltapäivästä saa heittää sitten vapaalle. Seuraavan kerran päivitämmekin varmasti blogiin joulun tunnelmia, joten pysykäähän kuulolla! 

image.jpg

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *