Skandinaavinen lastenhuone

Lastenhuone on se ensimmäinen huone jota lähdin uutta kotia varten ideoimaan päässäni, mutta joka tosin alkaa valmistumaan viimeisimpänä. Poikien kerrossänky kasattin jouluna, jolloin koko huone alkoi saada ilmettä. Nyt kun kaikki huonekalut ovat vihdoin paikoillaan, voin vihdoin alkaa tekemään päätöksiä tekstiilien ja piensisustustavaran suhteen. Haluan huoneesta hyvin rauhallisen, skandinaavisen, neuraalin kokonaisuuden. Leluista tulee niin paljon väriä, että omaan silmääni värikkäämpi kokonaisuus tekisi pienestä huoneesta levottoman nukkumapaikan. Sehän se päätarkoitus huoneessa kuitenkin on, leluja saa meillä levitellä myös olohuoneeseen joka on aivan lastenhuoneen vieressä. Ja täytyy kyllä mainita että kyllä siellä uudessa sängyssä nukuttikin! Pojat olivat niin innoissaan uudesta isosta sängystä jonka pukki toi! 🙂

lastenhuoneen%20inspis.jpg

Kollaasin kuvat Pinterest- taulusta ELISA // Lastenhuone

 

lastenhuoneen%20inspis1.jpg

Tekstiilit: Tähtityyny / Telkiddo tyynyliinat / cam cam viltti  Muut: Seinähylly, talot / viirinauha, tähdet / Store my stuff, pussi

Matto on ehkä se suurin tekijä joka edelleen mietityttää. Vaihtoehtoina tällä hetkellä talven himotuimmissakin esittelemäni House Doctorin Block-matto, salmiakkikuvioinen Jox- matto tai itse virkattu harmaa pyöreä matto, jota aloittelin jo viime keväänä (kollaasin samantyylinen matto täältä.)

Mitä mieltä olette tällaisesta kokonaisuudesta? Millaisen maton valitsisit lastenhuoneeseen?

Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *