Tämän vuoden kolme väriä

Joka vuosi maineensa ansainneet maaliyhtiöt sekä trendien edelläkävijä Pantone valitsevat vuoden trendivärit. Kun viime vuonna liikuttiin hyvin sinertävissä ja sinivihreissä sävyissä, tänä vuonna taitetaan sinne punertavampaan sekä luonnonvihreään.

vuoden%202017%20v%C3%A4rit1.jpg

(Kuvat: Tikkurila)

Tikkurila – Angora H466

Pehmeä, neutraali angora on Tikkurilan vuoden trendiväri. Kaunis, sopivasti herkkä, raikas väri sopii mielestäni erityisen hyvin skandinaaviseen kotiin!

Angora kuuluu Tikkurilan Hazy-värikokoelmaan joka on yhdistelmä murrettuja pastellisävyjä. Kokoelmassa on kevyesti punertavia ja sinertäviä sävyjä, jotka yhdistettynä luovat pehmeän, tyylikkään kontrastin sisustuksessa.

 

vuoden%202017%20v%C3%A4rit.jpg

(Kuvat: Jode Designs, Pantone)

Pantone- Greenery

Limen ja omenan vihreän sekoitus on raikas tuulahdus myös sisustuksen puolelle.

”fresh and zesty yellow-green shade that evokes the first days of spring when nature’s greens revive, restore and renew”

Vihreä väri symbolisoi energiaa, luontoa, uutta alkua. Tämän raikaan värin yhdistäisin itse muihin luonnonväreihin josta se erottuu hyvin kirkkaudellaan vaikka selvästi silti kuuluukin osaksi suurempaa kokonaisuutta.

 

vuoden%202017%20v%C3%A4rit2.jpg

(Kuvat: Decoholic, Benjamin Moore)

Benjamin Moore – Shadow 2117-30

Benjamin Mooren maalit ovat varsinkin viime vuosina tulleet myös suomalaisille tutuiksi. Itse olen aina yhdistänyt tämän merkin neutraaleihin, vaaleisiin, pastellisiin värisävyihin joten tämän vuoden väri pääsi ehdottomasti yllättämään! Liilanharmaa, täyteläinen värisävy joka tuo upean kuninkaallisen vaikutelman varsinkin suureen avaraan tilaan. Itse näen tämän värin parhaimpana valkoisen kanssa joka korostaa liilansävyä ja luo upean kotrastin. Varsinkin tuossa alemmassa kuvassa en meinaa saada ajatuksiani irti upeista valkoisista listoista jotka korostuvat liilasta sävystä ja sopivat yhteen todella loistavasti!

Mitä mieltä olette tämän vuoden väreistämme? Näkisittekö näitä trendivärejä myös omassa sisustuksessanne ja miten niitä yhdistäisitte?

Elisa.jpg

2forliving - -

2 kommenttia “Tämän vuoden kolme väriä

  1. Ei oo miun makkuun:)vihreästä pidän vain kasveissa ja vihanneksissa,sekä pikkuripauksin esim.sohvatyynyssä.Nuo kaksi muuta on kummallisia pliisuja värejä…mutta makuasioita kaikki tyynni.

    1. Ei taida minunkaan kodistani löytyä vuoden väreistä muuta kuin vihreää mainitsemissasi muodoissa 🙂 Kauniita värejä ovat kuitenkin mielestäni nuo kaksi muutakin. Onneksi värejä riittää tosiaan jokaiseen makuun ja sisustukseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *