Kitchen Aid keittiössä

Meidän taloudessa kahvi on ehdoton elintarvike ja sitä kuluu varsinkin aamuisin aika tavalla. Vaikken mikään kahvi-hifistelijä olekaan, niin olin tosi innoissani kun saimme pitkäaikaiseen lainaan Kitchen Aidin espressokeittimen! Mikään barista en tosiaankaan ole, ja kunnon cappuccinoon koristeellisen maitovaahdon kera on vielä pitkä aika, mutta harjoitteluhan tekee mestarin? Onneksi siskoni on jo hieman lähempänä ammattilaista ja hän opettikin minulla miten tätä konetta ylipäätään edes käytetään.

kitchen.jpg

kitchen3.jpg

kitchen2.jpg

Ja kyllähän tuo Kitchen Aidin muotoilu on kaikessa klassisuudessan aika tyylikäs! Kermanvalkoinen väri ei kuulu yleensä omiin lemppareihin sisustuksessa, mutta tähän laitteeseen se tuo jotenkin aika kivan, jopa fiftarimaisen fiiliksen?

Nyt kelpaa viikonloppuaamuisin juoda kahvit ihan pitkän kaavan mukaan. Kyllähän se tavallinen kahvikin maistuu paremmalta vaahdotetulla maidolla vai mitä? Kunhan nyt opettelen kunnolla vielä tuon vaahdottamisen… Ei ollut muuten ihan helppo homma, vaikka siltä näyttikin!

Sain myös vihdoin monen kuukauden harkinnan ja haaveilun jälkeen tehtyä keittiöön yhden toisenkin laitehankinnan! Esittelen sitä vielä myöhemmin muutaman herkullisen reseptin kera… Sen verran innoissani olen nimittäin tuostakin vempeleestä! 🙂

image.jpg

Kitchen Aid keittiössä” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *