Arki

keitti%C3%B6.jpg

Keittiössämme on tosiaan enää muutamia pieniä juttuja jotka vaativat käsittelyä. Yksi näistä tuli vihdoin valmiiksi kun saatiin rosteriset alasokkelit paikoilleen! Heti katosi ”raksailme” jota ollaan katseltu jo useampi kuukausi ja koti näyttää taas aavistuksen verran valmiimmalta. Mietin pitkään valkoisten ja näiden rosteristen alasokkeleiden välillä, mutta täytyy kyllä sanoa että olen tyytyväinen tähän päätökseen sillä muuten niin vaalea keittiö sai mielestäni hieman raamikkuutta. Vai mitä mieltä olette?

Haettiin myös tilattu lasilevy keittiönpöydän päälle, jonka ansiosta maalattu pinta on helpompi pitää puhtaana. Pian näytänkin teille jo ennen- ja jälkeen kuvat koko keittiöstä joista sitä oikeasti vasta tajuaakaan mitä kaikkea on tullut tehtyä syksyn aikana. Ilmankos onkin ollut niin kiire! Useimmiten tuntuu että aika menee niin hurjaa vauhtia ettei ehdi lainkaan pysähtymään, miettimään ja nauttimaan vain hetkestä. Arki vie mukanaan. Eikai näitä turhaan sanota ruuhkavuosiksi? Tätä meidän arki on ollut koko syksyn, kodin remontoimista aina kun vaan on hetki aikaa. Rankkaa, mutta samalla vaan niin sitä mitä juuri haluan tehdä. Tästä uudesta kodista on hurjaa vauhtia tulossa juuri sellainen kuin siitä halusinkin, toki puhun myös tästä sisustajan näkökulmasta, mutta myös kaikesta muusta mikä tekee kodista kodin. Täytyy kyllä myös sanoa että itselläni ainakin toimiva, siisti ja muutenkin koti jossa viihdyn lisää huomattavasti keskittymiskykyäni ja saa rauhallisemman olon. Siksi oli myös pakko äsken tehdä vielä lauantai-illan siivoukset jotta huomenna saisin valmiiksi koulutehtäviäni 🙂

Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *