Makuuhuoneen pöytävalaisin vaihtoon?

Tein hiljattain pientä järjestelyä makuuhuoneessamme ja muun muassa vanha liinavaatekaappi sai uuden sijainnin huoneessa. Muutokset eivät nyt näissä kuvissa näy, mutta kuvailen kokonaisuuden sitten myöhemmin. Sain nimittäin mielestäni paljon paremman näköisen ja avaramman tilan aikaan pelkästään huonekaluja siirtämällä!

uusi%20lamppu.jpg

Samalla halusin testata miltä yöpöytäni näyttäisi hieman kevyemmän valaisimen kera, jonka löysin miehen työhuoneesta. En ole koskaan nähnyt tätä valaisinta missään käytössä, enkä tiedä onko näitä useampia vai pelkästään tämä yksi. Sama messingin sävy kuitenkin toistuu aika kivasti tuossa yöpöydän vetimissä, vai mitä?

vanha%20lamppu.jpg

Ero näiden kahden valaisimen kesken on aika suuri, vai mitä? Toinen siro ja kevyt, toinen huomattavasti raskaamman näköinen. En ole aiemmin juurikaan miettinyt, minkälaisen valaisimen haluaisin yöpöydälleni, vaan se on lähinnä ollut siinä vain käytännön syistä. Tämän rymsteerauksen myötä olen kuitenkin sitä mieltä, että jotain on tehtävä!

Joku lähtee siis vaihtoon, mutta onko se yöpöytä vai valaisin? 

En ehkä haluaisi luopua näistä yöpöydistä, joten taidanpa aloittaa mieluummin uusien yövalojen metsästyksen! Alkuun taidan pitää tuon löytämäni messinkisen.. Ainakin niin kauan, kunnes mies huomaan jotain puuttuvan työhuoneestaan 😀

image.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *