Ulster Weavers 2017

Pääsin eilen tutustumaan Ulster Weaversin tämän vuoden mallistoon heidän järjestämässään lanseeraustilaisuudessa. Onko tämä merkki teille ennestään tuttu? Ulster Weavers on siis irlantilainen brändi, jonka valikoimista löytyy mm. keittiötekstiilejä, astioita sekä kasseja. Heillä on pitkät perinteet jo 1900-luvun alkupuolelta, ja esimerkiksi tänä päivänä merkki on myös Englannin kuningashuoneen käytössä. 

Mallistoja tälle vuodelle on ollut suunnittelemassa mm. Designers Guild, Clarissa Hulse, Seasalt sekä Sophie Conran. Hauskat eläinkuosit sekä värien rohkea käyttö teki minuun vaikutuksen. Vaikka oma tyylini tunnetaankin aika hillityistä, neutraaleista sävyistä, saan silti todella paljon insipiraatiota värikkäistä kuoseista, joten nämä olivat kyllä mieleeni. Uudenmaankadun Galleria neljä-kuuteen luotu esittelytila raikkaine tuotteineen sai minut jo hetkeksi keväisiin tunnelmiin, vaikka ulkona satoi vettä ja oli pimeää.

clarissahulse.jpg

Kuvassa näkyvät mukit ovat Clarissa Hulsen tämän vuoden mallistosta, ja ne ovat luuposliinista valmistettuja. Luuposliini on Suomessa vähemmän käytetty materiaali, mutta kestää käyttöä ja konepesua kyllä yhtä hyvin. Clarissa Hulsen malliston kuosit ja värimaailmat olivat eniten mieleeni, ja näitä voisin nähdä omassa kodissanikin.

dogs.jpg

Hauskannäköisiä koiria löytyy Wiscomben mallistosta ainakin labradorinnoutajien sekä ranskanbulldogien ystäville laukkuina, esiliinoina sekä mukeina.

catsinwaiting.jpg

Tämän Cats in waiting -malliston tuotteet ovat kuulemma ihan hittejä muualla. Valikoima on iso, ja esimerkiksi keittiöön voisi kerätä koko setin astioineen ja teepannuineen, keittiötekstiilit,patalaput sekä esiliinat mukaan lukien.

seasalt.jpg

Seasaltin merihenkiset tuotteet saivat kaipaamaan kesää ja mökkimaisemia. 

designersguild.jpg

Designers Guild on kuulunut jo vuosia suosikkeihini tekstiilivalmistajana. Ulster Weaversille suunniteltu mallisto sisältää tänä vuonna upeita kukka- ja luontokuoseja. Suurin osa valkoisella pohjalla ja brändille ominaisesti rohkeilla väriyhdistelmillä.

Ulster Weaversiä tuo Suomeen Cup and Bowl, ja heidän nettisivuiltaan löytyy myös laaja valikoima näitä tuotteita. Joten jos sait näistä inspiraatiota yhtä paljon kuin minä, käy ihmeessä katsomassa!

Kiitos Cup and Bowlille tilaisuudesta!

image.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *