Tammikuun olohuone

Tammikuu alkaa olla ihan viimeisiä päiviä vaille ja valmiina siirtymään helmikuuhun. Kovin paljon ei sisustuksessa ehtinyt vuoden ensimmäisen kuukauden aikana tapahtua. Lähinnä on siirrelty tavaroita paikasta toiseen ja siivottu kaappeja. Makuuhuoneen pienestä muutoksesta mainitsinkin jo muutama postaus taaksepäin, ja rymsteerauksen seurauksena pari keraamista vaasia siirtyi alakertaan olohuoneen pöydälle tuomaan lämmintä ilmettä harmaan kuukauden piristykseksi. 

vaasit.jpg

Pari aurinkoista päivää sai taas kaipaamaan väriä, ja esimerkiksi sohvatyynyt voisivat siirtyä pian keväisempien sävyjen tieltä pois. Mattokin kaipaa vaihtoa, tai jos ei vaihtoa niin ainakin pesulaa 😉 

vaasitp%C3%B6yd%C3%A4ll%C3%A4.jpg

Tällä hetkellä vietämme talvilomaa ystäviemme luona Amsterdamissa. Muutama päivä pois arkirutiineista tekee varmasti hyvää! Ja tämähän tarkoittaa myös sitä, että seuraavaksi luvassa osaltani ainakin muutaman kuvan verran reissupostausta 🙂 

Mukavaa viikonalkua kaikille!

image.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *