Ystävän leivos – raakasuklaa-vadelmapalat

Olen viime aikoina inspiroitunut kokeilemaan leivonnassa hieman ravintorikkaampia aineksia, ja tässä teillekin yksi herkullinen resepti kokeiltavaksi: Raakasuklaa-vadelmaleivos, jonka pohja on tehty kermaisista cashewpähkinöistä ja kaurasta, välissä vadelmista ja chiasiemenistä tehty hillo ja päällä vielä raakasuklainen rapsakka kuorrute. Helppo leivonnainen, johon et tarvitse uunia, ja jonka voi hyvällä omallatunnolla antaa vaikka ystävälle tulevana ystävänpäivänä. Pienillä muunnoksilla saat tehtyä sekä gluteenittoman että vegaanisen version.

rawchocolateraspberry.jpg

rawcake2.jpg

rawcake1.jpg

reseptiphotari.jpg

Olen selaillut viime aikoina paljon erilaisia raakakakkujen ja ”terveellisten” herkkujen reseptejä, ja tämä resepti onkin sekoitus useiden ohjeiden antamia ideoita. Ainesosien mitat saattavat olla siis hieman suuntaa antavia, mutta maistamalla löytää mielestäni aina parhaan lopputuloksen ja koostumuksen. 

Aiotteko te muistaa lähimmäisiänne tulevana ystävänpäivänä?

image.jpg

2 kommenttia “Ystävän leivos – raakasuklaa-vadelmapalat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *