Mustaa sisustukseen sopivina annoksina

Pidän kontrasteista, ja musta väri tuo sitä juuri sopivassa suhteessa vaaleaan ja suht yksinkertaiseen sisustukseemme. Musta on muutenkin väri, johon tartun helposti ja sisustuksen lisäksi sitä löytyy aika lailla myös vaatekaapistani. Musta toimii aina!

kynttil%C3%A4t.jpg

Ihan pelkästä mustavalkoisesta sisustuksesta en kuitenkaan haaveile, ja mielestäni tätä välillä rajuakin väriyhdistelmää on hyvä pehmentää luonnonläheisillä sävyillä. Usein ainakin tuntuu, että ne mielenkiintoisimmat sisustukset ovatkin yhdistelmä erilaisia elementtejä. 

Näitä pieniä mustia yksityiskohtia kotimme sisustukseen on viime aikoina tuonut kuvissa näkyvät mustat kynttilät Iittalan Festivo-kynttilänjaloissa, sekä Amsterdamista tuliaisiksi tuomani mustavalkoiset servetit ja tuo musta tuoksukynttilä.

fantasticnit2.jpg

Amsterdamissa oli mielettömän ihania kivijalkamyymälöitä, jotka yhdistelivät tuotevalikoimassaan sekä muotia, että sisustamista. Ja eräässä tällaisessa upeassa liikkeessä oli kaiken lisäksi parturi sekä trendikäs kahvila vielä samassa tilassa. Olisipa Helsingissäkin tällaisia paikkoja! 

Tämä kuvassa näkyvä Victorian Fantastic Nit kynttilä löytyi juurikin tällaisesta pienestä myymälästä, ja se oli ihan pakko saada mukaan. Tämä kuvastaa hyvin käyttäytymistäni silloin, kun olen shoppailumoodissa… Mukaan tarttuu sitä sun tätä pientä. Onneksi näitä hetkiä tulee yleensä vain ollessani reissussa 😉

fantasticnit.jpg

Huomenna on hei taas perjantai! Minulla alkoikin tänään jo viikonloppu, ja aion viettää nämä kolme päivää tiukasti ompelukoneen ääressä sohvanpäällisiä ommellen. Sormet kyllä syyhyävät jo taas verhoiluhomman pariin, joten odotan kyllä näitä tulevia vapaapäiviä!

Inspiroivaa viikonloppua sinnekin puolelle!

image.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *