Vähitellen valmistuva lastenhuone

lastenhuone.jpg

Tämä lastenhuone oli ensimmäinen huone jota lähdin ideoimaan uudessa kodissa, mutta silti se näyttäsi olevan myös viimeinen joka joskus valmistuu. Eniten päänvaivaa on tuottanut maton ja verhojen valinta, joita ei siis vieläkään ole. Tällä hetkellä poikien huoneessa näyttä siis erittäin simppeliltä. Pikkuhiljaa kuitenkin eteenpäin. Ajatuksena on koko ajan ollut yhdistää harmaata ja mintun väriä, mutta sen ”oikean mintun” löytäminen ei olekaan ihan helpoin homma. Eurokankaasta käytiin jo katselemassa Marjukan kanssa verhokangasta, mutta sävyt eivät vain olleet juuri sitä mitä ajatuksissani on. Tänään tilasin kuitenkin yhden maton ja verhot kokeiluun! Toivotaan että värisävyt täsmäisivät tällä kertaa ja ensi kerralla voisinkin jo kuvailla askeleen verran valmiimpaa lastenhuonetta.

Poiken uusi sänkykin on saatu paikoilleen, mutta muuten kaikki onkin tuttua jo vanhasta kodista. Seinät maalattiin vaaleanharmaalla ja lattia laminoitiin uudestaan. Vasemmalle seinälle leluhyllykön päälle olisi myös suunnitteilla jonkinlaista taulukollaasia lähiaikoina.

Kuva on muuten tältä aamulta kun aurinko tulvi sisään lastenhuoneeseen ja pojat rakentelivat junarataa kerrankin täydessä sovussa. Sää tuntui muuttuvan hetkessä tämän jälkeen ja saatiin lumimyrsky tänne eteläänkin. Kiva saada lunta takaisin maahan sillä talvi tuntui loppuvan aivan kesken kun keli oli jo niin keväinen. Aloin jo huolestustua että päästäänkö enää ollenkaan pulkkamäkeen ja luistelemaan, josta pojat ovat nyt kovin innostuneet!

Me ei tänä vuonna vietetä hiihtolomaa vaan kiire tällä viikolla tuntuu olevan vain kahta kauheampi. Koulujuttuja painetaan puolilleöin ja aamulla herätään silmät ristissä töihin. Keväämmällä täytyy kyllä pitää vihdoin kovasti ansaittu lomaviikko!

Oikein ihanaa hiihtolomaviikkoa kaikille lomalaisille! 🙂

Elisa.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *