Vanhojen sohvien verhoilua

Mielenkiintoinen verhoiluprojekti on tullut vihdoin päätökseensä, ja kaksi vanhaa Artekin sohvaa sai uudet tyynynpäälliset. Toinen sohvista oli kahden istuttava ja toinen kolmen istuttava. Molempiin sohviin ommeltiin uudet tyynynpäälliset vanhojen, huonokuntoisten tilalle. Kankaaksi valikoitui kauniin tummanharmaan sävyinen verhoilukangas.Kaavat sain uusiin päällisiin aika hyvin tehtyä vanhojen tyynyjen mukaan.Vaikka sisätyynyjä ei ollutkaan tarkoitus vaihtaa, vaativat nekin pientä päivitystä. Osa tyynyistä sai siis hieman tasaisempaa muotoa uudesta vanusta sekä uusista sisätyynynpäällisistä.

Katsotaan saanko blogiin asti ennen ja jälkeen kuvia, mutta tässä kuitenkin hieman fiiliskuvia projektin eri vaiheista: 

ty%C3%B6huone.jpg

vanhat%20tyynyt.jpg

Artek%20sohvan%20kaavoitus.jpg

Artek%20sohvan%20ompelu3.jpg

Artek%20sohvan%20ompelu2.jpg

Seuraavat pari pienempää projektia onkin jo suunnitteilla, mutta katsotaan nyt milloin ehdin aloittamaan. Tämä kevään lähestyminen tuntuu taas olevan nimittäin sitä aikaa, kun pää on täynnä ideoita ja inspiraatiota! Nyt kun vielä saisi muutaman lisätunnin vuorokauteen niin hyvä olisi ;).

image.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *