Lastenhuoneen uusi matto

Tämä viikko on aivan uskomattoman kiireistä töiden ja koulun välistä tasapainoittelua. Tulin kuitenkin nopeesti kertomaan meidän uudesta matosta josta olen todella innoissani!

Taidan olla useampaan otteeseen jo täälläkin maininnut miten vaikeaa tuo lastenhuoneenmaton metsästys on ollutkaan. Olen pohtinut tähän tilaan graafista automattoa, itsevirkattua mattoa sekä yksiväristä harmaata tai mintunvihreää mattoa jo todella pitkään. Mikään nästä ei ole tuntunut kuitenkaan täysin sopivalta tähän huoneeseen, useimmiten joko värisävyt tai koko eivät ole olleen mieluisat. H&M:n nettikaupasta löysin kuitenkin muutama viikko sitten tämän täydellisenvärisen graafisen maton. Aluksi mietin onko kuvio jopa liian graafinen meille, mutta kyllä nuo ihanat värisävyt vaan tasapainottavat kokonaisuutta paljon vai mitä olette mieltä? Matto on muuten kooltaan 140cm x 200cm eli aika hyvä koko tällaiseen keskikokoiseen lastenhuoneeseen ja sen päälle onkin kiva levittää leikit!

IMG_9284.jpg

Liukuovet on muuten myös tilattu ja seuraavaksi alankin metsästämään pimennysverhoja tähän huoneeseen sillä kevätaurinko on alkanut kivasti jo paistelemaan aamuisin sälekaihdinten sivuilta. 🙂

Ihanaa loppuviikkoa!

Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *