Arvonta // Halparuokakirja – Alisa Wilska & Natalia Tolmatsova

Kevään, ellei jopa vuoden, odotetuin reseptikirja on täällä – Halparuokakirja!

Kirjaa juhlittiin eilen Winecellarsin tiloissa ja minäkin juoksin sinne suoraan töistä vähän mattimyöhäisenä. Fiilis paikan päällä oli kuitenkin vielä ihan huipussaan, ja tarjolla oli mm. kirjan sivuiltakin löytyvää detox-wokkia (iso suositus tälle reseptille!) sekä pan.. eikun siis treffipastan tekijöille ihan oma baari asianmukaisin varustein täytettynä. 

halpis3.jpg

Sain toiselta esikoiskirjailijalta, Alisalta, tämän kovasti odotetun kirja-uutukaisen hypisteltäväkseni jo viikko sitten. Voin sanoa, että kirjan resepteistä inspiroituneena olen suunnitellut jo melkein parin viikon ruokalistat valmiiksi! Listalta löytyy ainakin aasialaista punakaali-papusalaattia, hernepestopastaa, maissi-kikhernekeittoa ja jos hurjaksi heittäydyn niin sitähän voisi vaikka väsätä vegeburgerit viikonloppuna. Kirjan ideologia, joka korostaa raaka-aineiden edullisuutta ja niiden hyödyntämistä mahdollisimman tehokkaasti, sopii omaan kokkausmaailmaani enemmän kuin hyvin. Meidän kaapeista löytyy nimittäin yleensä samat vakkari raaka-aineet viikosta toiseen, joista sitten lähdetään soveltamaan fiilispohjalta aterioita arkeen.

Näin kävi myös eilen, kun lähdin Halparuokakirjan julkistamistilaisuudesta kassissani Alisalta saamani kahden kilon punakaali ja Kikkomanin teriyaki-kastike. Kaapista löytyi riisinuudeleita, parsakaalia ja marinoitua Jalotofua. Ei muuta kuin homma sekaisin ja punakaalit raasteeksi. Alla lopputulos tästä Halparuokakirjan inspiroimasta nopeasta, edullisesta ja hyvästä illallisesta.

Halpis.jpg

Sain ihanalta Alisalta eilen kirjan julkistamistilaisuudesta myös yhden kappaleen Halparuokakirjaa teille lukijoille arvottavaksi. Jätähän siis kommentti viestikenttään, niin voit olla pian parempien ja edullisempien ruokien äärellä! Osallistumisaikaa on 17.3.-23.3.2017 klo 23:59 saakka. Jätäthän sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (ei näy muille), niin olen yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti.

Halparuokakirjailijoiden blogit löytyvät täältä: Suusta Suuhun ja Wtd. Kiitos ja onnea vielä esikoiskirjailijoille!

Jos arpaonni ei suosi, löydät Halparuokakirjan täältä, tai vaikka Prismoista.

image.jpg

18 kommenttia “Arvonta // Halparuokakirja – Alisa Wilska & Natalia Tolmatsova

  1. Tää kirja on nyt kaikkialla! Olisi hienoa päästä osalliseksi kirjan aiheuttamaa hypeä 😋🍝.

  2. Tää ois niin hyvä kirja mulle kun oon ite työtön ja täytyy katsoa aika tarkkaan mihin rahat laittaa 😀

  3. Mukana arvonnassa. Tästä kirjasta saa varmasti vinkkejä edullisiin ruokiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *