Iittalan Kivi-tuikut ja keväiset sävyt

Maaliskuussa minua on muistettu ihanilla lahjoilla ja kukkasiakin olen saanut useammin, kuin useimpina kuukausina. Siskoltani sain alla olevan ihanan kimpun syntymäpäivänäni – nuo eukalyptuksen oksat ovat niin upeita kaikessa yksinkertaisuudessaan! 

Iittalan Kivi-tuikut merensinisenä sekä vedenvihreänä sain myös lahjaksi. Sävyt ovat täydelliset, ja tällä hetkellä näyttääkin siltä, että nämä vihreän ja veden sävyt ovat tämän kevään juttuni.

Iittalakivi.jpg

Huomaan innostuvani väreistä kausittain. Ja kun innostun jostain väristä, sitä melkein huomaamatta tarttuu mukaan joka paikasta. Tällä hetkellä kynsissäni on harmahtavan turkoosia lakkaa, kirpputorilta löysin reilun metrin palan aitoa silkkiä turkoosinvihreänä, ja Ikeasta mukaani tarttui eukalyptuksen lehtien väriset koristetyynynpäälliset. Luulen, että tässä alkaa olla nyt tarpeeksi väreillä hulluttelua taas hetkeksi aikaa 😉 

Olen viettänyt pitkää viikonloppua, sillä olin jo perjantain vapaalla. On tullut oltua aika pitkälti koti-oloissa. Eilen meinasi jo hieman turhautuminen iskeä, kun en keksinyt mitä aloittaisin tekemään. Käykö teille muille näin? Tekeminen kotona ei koskaan lopu, mutta huomaan turhautuvani aina silloin, jos tällainen vapaapäivä ehtii jollain lailla yllättämään enkä ole ehtinyt suunnitella mitään aikataulua tai agendaa päivälle. Siinä vaiheessa, kun olin ehtinyt pestä pyykkiä, tehdä blogijuttuja, lajitella kirpputorivaatteita, järjestellä vaatekaappini, käsitellä kuvia ja siivota tietokoneeni kuvakansioita sain ideakseni lähteä Ikeaan hakemaan hieman säilytyslaatikoita. En ole käynyt Ikeassa todella pitkään aikaan ja voi vitsi miten ihania kevät uutuuksia sielläkin jo on!

Turhautuminen kääntyi siis kuitenkin tehokkaaksi ja mukavaksi vapaapäiväksi ilman tiukkaa aikataulua. Olen ihan tietoisestikin yrittänyt opetella nauttimaan tällaisista päivistä, joita ei ns. lue kalenterissa. Niitähän sitä kiireessä taas tulee kuitenkin kaipaamaan. Aina ei tarvitse olla suorittamassa, eikä kukaan muu vaadi minulta tehokkuutta vapaapäivinä, kuin minä itse. Pikkaisen taitaa olla kuitenkin vielä matkaa siihen tavoittelemaani vapaapäivien zen-olotilaan… 😉

ruokailu.jpg

eucalyptus.jpg

Tämän sunnuntain agendana on juhlia Elisan kolmevuotiasta sankaria. Ihana nähdä nuo pienet, mutta jo niin isoiksi kasvaneet pojat. Tämä täti ei ihan pysy enää vuosissa mukana, sillä juuri tämänkin päivän juhlittava oli ihan sylivauva!

Mukavaa sunnuntaita sinne ruutujen toiselle puolelle myös! Ja käykäähän vielä osallistumassa Kevätmessulippujen arvontaan täällä. Arvonta-aikaa on vielä nimittäin jäljellä.

image.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *