Synttäriviikonloppu

Sunnuntaina juhlittiin pienemmän pojan 3-vuotissyntymäpäivää työmaakoneteemalla. Poika on meinaan ihan hulluna kaikkiin koneisiin ja laitteisiin. Rakennustyömaista ei meinata päästä ulkona ohi kun kaivinkoneita ja nostureita jäädään tapittamaan! Vaikka itse juhlatunnelma onkin se kaikista paras niin tykkään kyllä kovasti myös tästä jälkitunnelmasta kun koti on vielä täynnä viikonlopusta jääneitä kukkia, ilmapalloja ja herkkuja.

synttarit.jpg

2forliving.jpg

synttarit2.jpg

Ensi viikonloppuna onkin muuten taas menoa sillä lähdetään lasten kanssa käymään Tukholmassa. Toivottavasti sää pysyisi yhtä mahtavana kun tänään sillä suunnitelmissa olisi kierrellä kaupunkia myös ulkona!

Aurinkoista viikkoa kaikille!

Elisa.jpg

2forliving - -

2 kommenttia “Synttäriviikonloppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *