Olohuoneessa vihertää

Huomenta, ja ihanaa viikonloppua! Kevätmessulippujen arvonnassa onni suosi nimimerkkejä Jenni ja Mimi, ja liput on lähetetty teille sähköpostitse 🙂

Taisin mainitakin täällä hiljattain, että kaikki vihreän eri sävyt ovat kiinnostaneet minua tänä alkavana keväänä ja se näkyy tällä hetkellä myös kotimme sisustuksessa. Ehkä kaikki alkoi näistä keraamisista vaaseista, joista kirjoittelin tammikuussa siivouspäivän yhteydessä, sillä toisen vaasin kaulassa vihertää juuri niissä säyissä, joista olen nyt inspiroitunut.

viherlehti.jpg

vaasit.jpg

Ikeasta tarttui matkaan heräteostoksena pari eukalyptuksen lehtien väristä samettista koristetyynynpäällistä. En vain voinut vastustaa kiusausta! Sohvatyynyjen vaihdollahan on mahdottoman helppo freesata muutenkin olohuoneen ilmettä, ja meillä nämä tyynyt vaihtuvatkin lähes joka sesonki. Johtuen myös siitä, että koiramme käyttää sohvatyynyjä makuupaikkanaan, eli kovin siistinä niitä on vaikea saada pitkään pidettyä. Näiden tyynyjen samettipinta ei siis ehkä ollut maailman paras ratkaisu tähän koiratalouden ongelmaan, mutta onneksi imuri on keksitty 😉

Tämä kuvakulma olohuoneestamme on nähty blogin puolella jo varmaan kyllästymiseen asti, mutta ei se mitään! Yritin kyllä kovasti saada tilaa mahtumaan ruudulle jollakin toisella tavalla, mutta nykyisellä objektiivillani on mahdoton saada kovin laajaa kuvakulmaa esille. Toimikoon nämä kuvat nyt esimerkkinä siitä, miten pienilläkin muutoksilla, kuten tyynyjen, koriste-esineiden ja sävymaailman muuttamisella voi saada luotua erilaista tunnelmaa samaan tilaan 😉 Täytyypä ihan huvikseen joskus kerätä kollaasi siitä, millaisia asetelmia tästä kuvakulmasta on tullut jo esille täällä.

vaasit2.jpg

Seuraavaksi luvassa pientä matkapostausta Tukholmasta, sillä tänään iltapäivällä lähdemme Elisan, poikien ja mummojen kanssa laivalle. Hauskaa siis tiedossa, ja kaiken lisäksi Tukholmaan on luvattu huomiselle ihanan keväistä ja aurinkoista säätä. Ei ihan uskoisi, sillä tätä kirjoittaessani ulkona tulee näköjään vaakatasossa räntää… Mutta ehkäpä optimistisena kaivan silti aurinkolasit ja kevättakin matkaan mukaan!

Leppoisaa viikonloppua kaikille!

image.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *