Keväinen Tukholma

Vietimme Elisan, poikien ja mummojen kanssa hauskan viikonlopun matkustaen laivalla Tukholmaan. Pienet pojat ainakin nauttivat laivan tarjonnasta ja ottivat kyllä kaiken ilon irti pallomerestä, Harri Hylkeen tapaamisesta, sekä pelihuoneen autopeleistä. Sunnuntaina oli aivan mielettömän keväinen ja aurinkoinen keli Tukholmassa! Suuntasimme suoraan laivalta kauppakeskus Mall of Scandinaviaan, mutta emme malttaneet tuon upean kelin vuoksi olla sisätiloissa kovin pitkään. Poikien piti päästä ehdottomasti Disney -kauppaan, ja me suuntasimme molempien suosikkiin Zara Homeen. Näiden täsmäiskujen jälkeen nappasimme nopeat pastalounaat ja suuntasimme takaisin Tukholman keskustaan, jossa ehdimme hetken aikaa vielä nauttia ulkoilmasta.

Jos haluaa keskittää Tukholman visiitillä shoppailun tehokkaaksi, suosittelemme kyllä käymään tuolla Mall of Scandinaviassa. Sinne pääsee helposti satamasta (Silja Line) Gärdetin metroasemalta T-Centraleniin, josta saa suoraan junan Solnan asemalle, jonka vieressä kauppakeskus sijaitsee. Matkaan meni lippujen ostoineen noin puoli tuntia, joten laivan ollessa satamassa seitsemän tuntia jää aikaa reilusti shoppailla ihan rauhassa. 

antonvsco.jpg

nooavsco.jpg

elisa%26antonvscoblur.jpg

nooamarjukkavsco.jpg

marjukka.jpg

kukatvsco.jpg

Sunnuntain ihana sää Tukholmassa antoi jo lupausta keväästä, ja sitä fiilistä toivottavasti saadaan pian tännekin!

marjukkaelisa.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *