Pääsiäisvalmisteluja

paasiainen.jpg

Tällä viikolla aloitettiin oikein ryminällä pääsiäisvalmistelut lasten kanssa. Kortit on askarreltu, rairuohot istutettu ja pajunoksat koristeltu sunnuntaita varten valmiiksi. Itse koristelin kotiin näitä oksia hieman neutraalemmilla väreillä, mutta pojat pääsivät käyttämään värikkäämpiä sulkia, nauhoja ja papereita siihen perinteiseen tapaan. Meillä olikin jälleen ystävien kanssa jo melkein perinteeksi muodostunut korttipaja jossa samalla askarreltiin oksatkin valmiiksi, jotta lapset pääsevät sunnuntaina virpomaan.

paasiainen1.jpg

paasiainen3.jpg

paasiainen2.jpg

Täytyy varmaan kipaista vielä hakemassa nippu oksia parvekkeellekin, joka alkaa pikkuhiljaa muodostumaan. Kohta alkaakin olla jo muuten aika istutella kasveja kesäksi, joten ne taitavat olla seuraavana mietintälistalla. Taitaakin olla muuten ensimmäinen kerta kun parvekkeelle mitään istuttelen, joten pitää ottaa hieman selvää mitkä kaikki tuolla lasitetulla ilta-aurinkoisella parvekkeella viihtyvät. Kovasti haluaisin istutella kukkien lisäksi myös jotain hyötyjuttuja, esimerkiksi yrttejä. Vinkkejä otan vastaan mielelläni! 🙂

Elisa.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *