Kukkia Kevätmessuilla

Yhteistyössä: Kevätmessut 

Hetken jo pelkäsin, että joutuisin jättämään tämän vuoden Kevätmessut väliin, mutta onneksi tänään olo oli jo hieman normaalimpi puoli viikkoa jatkuneen sairastelun jälkeen. Niinpä uskaltauduin pyörähtämään messuille, ja olipa ihanaa saada sieltä mukaan vähän keväisempää fiilistä. Vaikken itse olekaan mikään viherpeukalo (vaikka toivoisinkin olevani), niin rakastan kaikkea pihan laittoon, kukkiin ja luontoon liittyvää. Niinpä messujen puutarha-osasto oli jälleen oma suosikkini, ja kameran kuvia läpi käydessäni huomasinkin valokuvanneeni lähinnä kukkia 😀

Messuruusut.jpg

messukukka.jpg

messutulppaanit.jpg

Mukaan messuilta tarttui upea 50 tulppaanin kimppu, sekä Iinan Hamam -käsipyyhkeet messutarjouksesta. Näistä lisää myöhemmin!

ajkjatkokoulutus.jpg

Kävin myös vilkaisemassa Ajk -Ammatillisen jatkokoulutuksen ständiä, sillä osaston olivat suunnitelleet ryhmä Ajk:n visualistiopiskelijoita, jossa Elisakin on mukana. Hyvältä näytti, ja pääsinpähän myös osallistumaan tuolla arvontaan jossa voi voittaa itselleen ilmaisen lyhytkurssin. Täytyykin käydä Ajk:n nettisivuilta muutenkin kurkkaamassa, minkälaisia nuo heidän lyhytkurssinsa ovat, sillä opiskelu ja itsensä kehittäminen kiinnostaa aina! 

image.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *