Bloggers Inspiration Day 2017

Eilen kävin Indieplacen järjestämässä Bloggers Inspiration Dayssä. Tilaisuus järjestettiin tänä vuonna Suvilahden Kattilahallissa, joten minäkin pääsin sinne tosi kätevästi täältä kaupungin laidalta ihan puolessa tunnissa julkisilla matkustaen.

Veuveduvernay.jpg

Aika vähän on tullut aiemmin käytyä näin isoissa tapahtumissa, joissa näkisi ihan livenä muitakin bloggaajia ja somen ammattilaisia. Kuuntelin mielenkiinnolla päälavalla järjestetyt keskustelut somessa verkostoitumisesta, sekä Olympuksen järjestämän luennon valokuvauksesta. Pari valokuvaukseen liittyvää mieltäni askarruttavaa kysymystäkin sai selvyyden tämän luennon jäljiltä, joten jo se teki päivästä itselleni onnistuneen.

Kattilahallin puitteet tekivät tilaisuudesta riittävän intiimin, jättäen kuitenkin tilaa tutustua tapahtuman yhteistyökumppaneiden osastoihin ilman suurta ryysistä. Tarjolla oli myös mielettömiä herkkuja, kuten pitkään fanittamani Greenstreetin raakakakkuja, Hälsans Kökin salaattibuffet sekä useita eri juomamaistiaisia. Kuvassa näkyvä raikas kuplajuoma tulee varmasti olemaan kesällä ihan hitti!

gogreen.jpg

Osallistuin GoGreenin ständillä pieneen stailaushaasteeseen, josta kiitoksena sain mukaani muutamia heidän tuotteitaan. Kyseinen brändi on minulle jo vuosien takaa tuttu, sillä (lähes) kasvissyöjänä käytän mielelläni paljon kasviproteiineja, kuten papuja, kikherneitä, kvinoaa jne. #gogreenbid2017 hästägiä käyttämällä löytyy kaikkien tähän osallistuneiden stailaukset ja niitä nopeasti selaillen tosi kivoja juttuja olikin tehty. Itse lähdin liikkeelle tyylilleni ominaisesti hyvin yksinkertaisella linjalla vain muutamaa vaihtoehtoa käyttämällä, kuten kuvasta yllä näkyykin.

Noista parista paikan päällä vietetystä tunnista jäi nimenomaan inspiroitunut olo. Oma lauantai-iltani jatkui rauhallisissa merkeissä koiran kanssa puistoillen ja ystävieni luona iltaa istuen. Kaiken kaikkiaan tässä on takana siis erittäin onnistunut viikonloppu, jota on onneksi vielä reilusti jäljellä! 

Mukavaa sunnuntaita kaikille 🙂

image.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *