Seinäsisustaminen

tyhjatseinat.jpg

Olen loppupeleissä aika harkitsevainen tyyppi. Saatan mallailla mielessäni esimerkiksi verhoja kuukausia tekemättä lopullista päätöstä suuntaan jos toiseen. Varsinkin tämän uuden kodin kanssa en ole halunnut tehdä väliaikaisia päätöksiä, joita tiedän jo valmiiksi että tulisin muuttamaan myöhemmin. Toki näin saattaa silti tapahtua, mutta tieto siitä jo alunperin ei tuo mielenrauhaa. Koska remontin yhteydessä paikkailin lukemattomia reikiä seinistä ja maalasin kaikki seinät, en ole halunnut myöskään tehdä uusia ”väliaikaisia” reikiä seinäpintoihin. Tästä syystä meidän seinät siis ammottavat edelleen tyhjyyttään suurilta osin. Tällä hetkellä seiniin ollaan porailtu vain muutama juttu, kuten telkkari, kello ja kaappeja.

Näitä seiniä on tarkoitus sisustella sitten pikkuhiljaa sopivien juttujen löytyessä. Lastenhuoneen taulut odottavat edelleen lipaston päällä, jotta saisin mieleiseni kokonaisuuden sommiteltua takana olevalle seinälle. Lastenhuoneen ajatukset alkavat jo pikkuhiljaa olemaan koossa, mutta kokosin yhteen tällä kertaa hieman ajatuksiani eteiseen ja olohuoneeseen jonne hankintoja on vielä tehtävä.

 

seinille2.jpg

Meillähän eteinen, olohuone ja keittiö yhdistyvät kaikki yhdeksi tilaksi. Eteisen puolelle ajattelin peiliä ja naulakkoja, jotka toisivat pyöreitä muotoja muuten niin kovin kulmikkaaseen pieneen tilaan.(naulakot Muuto Dots, Estique organizer & peili FLynn, round)

Olohuoneen kulmaseinään sohvan taaksen taas suunnittelin laittavani jonkin pidempivartisen seinävalaisimen sekä muutaman suuremman julisteen, joko luonto tai kaupunkikartta-aiheella. (seinävalaisin Artemide Tolomeo Mini Parete, julisteet Desenio & My guide to)

Nyt vaan päätökset vielä julisteiden suhteen, niin saadaan vähän ilmettä meidän niin kovin puhtaille valkoisille seinille! Millaisista julisteista tai tauluista itse pidätte seinillä?

Huomasitteko muuten jo sään täällä etelässäkin? Vappuviikonloppu jo tulossa, maa on täysin valkoisena ja edelleen pyryttää! Itsehän olen jo pakannut pois talvivaatteet ja vaihtanut kesärenkaat autoon, kuten varmasti moni muukin, joten voitte varmaan arvailla millainen päivä tulossa!

Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *