Inspiraatiota mittojen mukaan tehtyyn avohyllykköön

Nyt kun Vapun pitkästä viikonlopusta on selvitty, on myös aika kääntää katse taas hetkeksi kodin sisustussuunnitelmiin! Nyt tuntuu siltä, että toukokuun aikana on saatava tosi paljon aikaiseksi tällä saralla. Muuten pelkään huomaavani taas syksyllä, etteivät suunnitelmani ole edistyneet mihinkään 😀

Olemme pitkään ja hartaasti suunnitelleet ja pohtineet erilaisia ratkaisuja olohuoneen/ruokailutilan nurkkaan jäävään 129cm leveään, 280 cm korkeaan ja lähes 90 cm syvään tilaan. Nyt alamme vihdoin päästä suunnitelmissamme lähelle toteuttamista, sillä tulemme saamaan mieheni tutun konsultointia sekä rakennusapua mittojen mukaan tehtyyn avohylly -kaapistoon. Tarkoituksenamme on saada tuo tila hyödylliseen käyttöön, mutta minulle on myös ensisijaisen tärkeää saada se esteettisesti miellyttävämmän näköiseksi. Tällä hetkellä kyseinen tila ei nimittäin todellakaan ole esittelykunnossa. 

hidden_kitchens_9.jpg

Pinterestiä on siis tullut taas ahkerasti selattua inspiraatiota ja ideoita etsien. Kuva lainattu täältä ja Pinterest kansiostani MARJUKKA // ORGANIZING se löytyy myös. Meidän tilaamme ei toki mahdu kuvassa näkyviä upeita liukuovia ja muutenkin lähdemme liikkeelle todella yksinkertaistetulla versiolla. Tästä kuvasta ajatuksenamme on ottaa mallia lähinnä sen verran, että samme hyllykköön ovelliset kaapit, joiden päällä on pieni työtaso ja sen yläpuolelle muutama hylly. Tilassa olevat rumat ilmastointiputket täytyy myös todennäköisesti koteloida ja pienesti toivoisin saavani jotain upotettua valaistustakin hyllykköön. Uskon meidän päätyvän valkoisiin oviin sekä hyllyihin. Mietinnässä on myös, maalaisinko taustaseinän jollain tummemmalla sävyllä? Ja haluaisinko kaappiin vetolaatikot vai sivuille aukeavat ovet? Toisaalta lasihyllyt olisivat aika upeat… Kuten huomaatte, kysymyksiä on vielä paljon ilmoilla! 

Olen kuitenkin tosi innoissani tästä uudistuksesta, ja toivottavasti saamme homman pian toteutettua! Meidän tyyliin toki kaikissa projekteissa aloittaminen aina venähtää, joten älkäähän ihmetelkö, jos vielä syksyllä käyn läpi näitä samoja ajatuksia 😉

Marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *