Sagaform viinilasit arkikäyttöön

Meille on kertynyt aika sekalainen kokoelma viinilaseja, ja näihin lukeutuu myös kahdeksan kappaletta Sagaformin Spectra -sarjaa. Omaan makuuni nämä ovat kuitenkin olleet viinin juontiin turhan massiiviset, ja tilavuushan näissä on aika suuri – 3,5 dl! Siinä ei montaa lasillista oteta niin pullo on tyhjä 😉 

Toki on näistä viiniäkin juotu, varsinkin silloin kun kylään tulee isompi porukka. Mitään muita laseja meillä ei nimittäin taida olla muutamaa samanlaista enempää. Olen aina ollut aika laiska keräämään mitään tiettyä astiasarjaa, vaan mieluummin hankkinut pieniä eriä vähän sieltä täältä, milloin mistäkin, ja aika fiiliksen mukaan.

Vasta hiljattain hoksasin etsiessäni smoothielleni sopivan suurta lasia, että näissä Spectroissa on tosiaan tilavuus ihan täydellinen aamiaiselleni! Usein nimittäin laitan aamulla sekaisin blenderiin esimerkiksi 2 dl mantelimaitoa, yhden banaanin ja marjoja, kuten puolukkaa. 

sagaformpuolukka.jpg

Arkenakin voi käyttää viinilaseja, kukaan ei vahdi kotonani mitä juomaa niistä nautin! Eihän tämä mikään uusi uutinen ole, että arkenakin voi kattaa kauniisti ja tuoda sillä tavalla päivään hieman jotain luksusta. Se pitäisi vaan muistaa hieman useammin.

(Vaikka aamukuudelta minulle yleensä onkin aivan sama mistä kupista sen kahvin juo, kunhan sitä on riittävästi.)

sagaform2.jpg

Ja jos haluaa ihan hullutella arjen pyörityksessä, niin sen perussmoothien päällehän voi heittää vaikkapa pähkinöitä ja ihanan rouskuvia kaakaonibsejä. Aika kreisiä, vai mitä? 😉

Marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *