Toukokuu

valo3.jpg

valo2.jpg

valo1.jpg

valo4.jpg

Joko muillakin on aurinko tuonut kesäfiilistä? Eilen oli niin mahtavan lämmin päivä että vein laventelinkin ulkoilemaan parvekkeelle ja napsin muutaman kuvan kun valoa tulvi ihanasti sisään ovista ja ikkunoista. Mutta on tätä aurinkoa tänä keväänä odoteltukin! Toivottavasti ei enää kovin kylmä tulisi sillä me oltaisiin lasten kanssa jo ihan kesätunnelmissa. Uikkarit ja rantakassit on valmiina ja pojat jo suunnittelevat millaiset uimapatjat haluavat rannalle mukaan!

Huomaatteko muuten että meidän parvekekin on alkanut saada sisustusta? Tästä varmasti tulossa vielä paljon lisää myöhemmin kunhan saan haettua vielä kasveja ja kiviä koristeeksi. Nyt on kuitenkin päästy jo pitkälle pelkästään kunnon kevätsiivouksella ja lattiaritilöillä.

Tässä kuussa laitan keskittymiseni sisustuksen saralla juurikin tuohon parvekkeeseen sekä lastenhuoneen pimennysverhon hankkimisiin jotta saadaan koti kesäkuntoon!

Aurinkoista alkavaa viikkoa!

Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *