Portaikon sisustamista tauluilla

Vanhoja postauksia selatessani löysin jutun, jossa kerroin hieman enemmänkin meidän portaikossa sijaitsevista tauluista ja niiden alkuperästä. Muutama taulu on sittemmin tullut tähän korkeaan tilaan lisää. Samassa jutussa mainitsin myös yhden taulun pudonneen alas ja kehyksen hajonneen, jonka vuoksi se oli aika pitkään poissa pelistä.

Viimeksi Ikeassa käydessäni muistin vihdoinkin oikealla osastolla ottaa mukaani tähän julisteeseen sopivan kehyksen, ja vihdoin sain tämän mustavalkoisen, Estevan Oriolin L.A:n, taas seinälle. Tai no, tällä hetkellä se edelleen nojaa portaiden tasanteella seinään, mutta tykkään siitä tuossa paikassa jopa enemmän, kuin jos olisin sen takaisin alkuperäiselle paikalleen ripustanut.

l.a.2.jpg

En ole mielelläni esitellyt kuvia julkisesti tästä yllä olevassa kuvassa näkyvästä tilasta, ja varmaan huomaattekin miksi. Portaiden alla näkyvissä oleva tila on ikävä kyllä ennen meidän tähän asuntoon muuttamistamme mielestäni remontoitu aika huolettomin ottein, jättäen käsittelemätöntä puuta sekä ronskit ruuvit näkyviin. Tämähän olisi toki pikku juttu korjata, mutta tiedän ettei omaan luonteeseeni sovi korjata vain ”yhtä pikku juttua”, vaan silloin kun aletaan tekemään niin tehdään sitten kerralla ja kunnolla. Ja näitä ”pikku” juttuja meidän asunnossamme kyllä riittää.

Portaiden alimman tasanteen alla sijaitsee pesukoneemme, mukavasti poissa näkyvistä. Musta ja valkoinen rahi toimivat pyykkikoreina. Tummille ja vaaleille pyykeille tottakai omansa! Eipä muuten ehdi kasaantua kovin isoa pyykkivuorta, kun tilaa ei ole säilöä niitä näiden kahden jakkaran sisältöä enempää. Vitsailenkin aina, että tämä portaikon alle jäävä tila on oma kodinhoitohuoneeni 😀

l.a.3.jpg

taulut.jpg

taulut2.jpg

Jos vielä muutaman sanan sanoisin portaikkomme taiteesta, niin ainakaan meidän seinille ei ole päässyt kovin perinteisiä sisustustauluja. Tässä taloudessa tykätään seurata vähän enemmän kaduiltakin tuttuja taiteen muotoja.

Yksi uusi canvas -printti odottaa myös tällä hetkellä suurennusta. Saimme nimittäin inspiraation olohuoneen seinän sisustamiseen käytyämme Amsterdamissa katsomassa Banksyn näyttelyn. Olohuoneen seinä on aika korkea, ja tuosta yhdestä tietystä Banksyn printistä pitäisi saada teetettyä aika iso ilman, että kuvan laatu kärsii. Onko teillä kokemuksia tällaisten teettämisestä? Vinkkejä paikoista otetaan vastaan, sillä meillä tämän asian selvittely on vielä aika alkutekijöissään.

Marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *