Aamiainen parvekkeella

aamiainen4.jpg

aamiainen.jpg

aamiainen3.jpg

Jos äitienpäivänä vaan säät sallivat niin aamiainen tai brunssi olisi ihana viedä ulos! Meidän lasitetulla parvekkeella on jo muutaman kerran ollut niin lämmin että sinne on voinut istahtaa herkkujen ja kirjan kanssa. Näin ne tenttikirjatkaan eivät tunnu niin ylitsepääsemättömiltä. Meidän aamupalaan on viime aikoina kuulunut paljon hedelmiä – keltaisia kiwejä, verigreippiä. Paljon väriä kesää odotellessa!

Olen muuten todella innoissani yhdestä ostamastani asiasta – ostin nimittäin itselleni äitienpäivälahjaksi uuden kameran, jota nyt kovasti yritän opetella käyttämään! Kuvat ovat vielä todella raakileita ja koulukirjat pitää varmaan hetkeksi vaihtaa käyttöohjeeseen. Sitä kun on niin tottunut tuohon vanhaan suurehkoon kameraan tuttuine nappeineen. Tämä uusi vaatii aika paljon opettelua vielä, mutta tulee varmasti antamaan niin paljon enemmän mahdollisuuksia kuvaukseen! En malta odottaa että päästään tutuiksi keskenämme.

Ihanaa loppuviikkoa!

Elisa.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *