Äitienpäivä

aitienpaiva.jpg

aitienpaiva2.jpg

Aamulla heräsin kahden pienen pojan välistä jotka eivät malttaneet odottaa itsetekemiensä lahjojen antamista! Hymyilin onnellisena kaikille kuiskauksille ja suunnitelmille kun he miettivät missä järjestyksessä kaiken tekisivät 🙂

Aikaisemmin tällä viikolla askarreltiin poikien kanssa äitienpäiväkortit kaikille neljälle mummolle heidän elämässään – mummot ja isomummot ovat toivottavasti saaneet postinsa ja tänään lähdetään viemään viimeistä korttia äidilleni ja juhlistamaan samalla tätä päivää yhdessä.

Korttien tekstit toteutettiin tänä vuonna poikien jatkamilla lauseilla jotka kirjasin ylös samalla kun molemmat heittelivät loppuja. Poikien suusta tulikin aivan ihania lauseita kortteihin ikuistettavaksi.

”Mummi on onnellinen kun.. me ollaan sen kanssa.”

Näinhän se on. Oikein ihanaa äitienpäivää kaikille superäideille – erityisesti omalleni!
Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *