Kierrätetty // Italialainen lasipullo

Taisin viimeksi maaliskuussa kirjoitella tätä Kierrätetty -sarjaani ja silloin löytöni oli Sarpanevan pata. Täytyy myöntää, että olen todella laiskasti kiertänyt kirpputoreja viime aikoina, mutta toivon siihen tulevan muutosta pian! Vastapäisellä kadulla on nyt ollut pari kuukautta liikehuoneiston ikkunassa laput uudelleen avattavasta itsepalvelukirpputorista, kuulemma avataan toukokuussa ja paikatkin tulevat myyntiin huhtikuussa.. Taisi mennä jo? Aika hiljaiselta on näyttänyt toistaiseksi vielä kadun toisella puolella, toivottavasti paikka pian avataan, sillä omat kaappini pursuavat tällä hetkellä kaikenlaista kirpputorille vietävää.

Tällä kertaa kierrätetty löytö onkin äitini luota – upea vihreä, italialainen lasipullo on Kierrätyskeskuksesta. Äitienpäivää viettäessämme oli pakko napata pari kuvaa aurinkoisesta keittiöstä, jossa kauniita yksityiskohtia riittäisi kuvattavaksi useampaankin juttusarjaan. 

pullo.jpg

pullo2.jpg

Pullon alkuperästä ei ole siis muuta tietoa, kuin että se on Italialaista alkuperää. Kaunis joka tapauksessa. Vihreässä lasissa on sitä jotain, vai mitä? 

Marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *