Yöpöytä haaveita

Haaveilen tällä hetkellä makuuhuoneen ilmeen uudistamisesta. Makuuhuoneessamme sängyn ympärille jää aika vähän tilaa yöpöydille, eikä sänkyä saa myöskään huoneeseen mitenkään muuten päin laitettua, kuin mitä se tällä hetkellä on. Kaipaisin nykyisten yöpöytiemme tilalle jotain vähän kevyempää mallia, joka toisi tähän paikottain ahtaaseenkin tilaan lisää ilmavuutta. 

Keräilin netistä hieman inspiraatiota markkinoilta löytyvistä yöpöydistä, ja keräsin itselleni pienen moodboardin tätä tulevaisuuden suunnitelmaani varten. 

Toukokuu%20%2717ps.jpgKuvat: Tonelli design, Kartell, By Lassen, Ellos, Bo Concept

Näissä malleissa yhteistä näyttääkin olevan se, että kaikissa on sitä kaipaamaani ilmavuutta ja yksinkertaisuutta, ilman niitä perinteisiä vetolaatikoita. Lukuunottamatta tuota Tonellin vaihtoehtoa, mutta se saa kyllä hintansa puolesta jäädä haaveeksi muutenkin 😀 Voi olla, että Kartellin Ghost buster (alla) ja Jolly (yläpuolella) ovat makuuni hieman liian muovisen oloisia. Tai ehkä se muovisuus ei minua niinkään haittaa, vaan enemmän tuo läpinäkyvyys? Vaikka yleisesti tykkäänkin Kartellin tuotteista tosi paljon, on niitä vaikea nähdä oman kotimme tyyliin sopiviksi.

By Lassenin Twin -pöydässä miellyttää yksinkertaisuus sekä metalliset rakenteet. Tässähän on mahdollista kääntää pöydän kansi ympäri riippuen siitä, haluaako mustaa vai kuparia näkyviin pöydän pintaan. Elloksen Gold- sarjapöydässä houkuttelee tietenkin marmoripinta sekä tuo kullan sävy – näen tämän pöydän jo yhdistettynä johonkin kauniiseen, vaaleaan paimentolaismattoon. Boconceptilta löytyi myös aika kiva sarjapöytä!

Marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *