Iltaparveke & kuulumisia

ilta2.jpg

ilta.jpg

Vihdoinhan se kesä sieltä tuli – tosin uutisten mukaan meinaa jäädä kovin lyhyeksi! Paljoa en kuitenkaan ole ehtinyt vielä aurinkoisista säistä nauttimaan sillä mennyt viikko oli kovin kiireinen. Viikonloppu otettiin kuitenkin hieman rennommin ja ehdittiin nauttimaan sekä ravintolapäivästä kaupungissa että istuttiin iltaa ystävin kanssa omalla parvekkeella.

Ensi viikolla onkin luvassa parvekkeenkin laittamista kesäkuntoon. Vielä vähän kiviä ja paljon kasveja niin tuosta tilasta saadaan vielä viihtyisämpi ekstrahuone käyttöön kesän ajaksi! Toistaiseksi parveketta koristaa vain äitienpäiväruusu, joka olisi myös tarkoitus siirtää kesäksi isompaan ruukkuun. Lisäksi suunnitelmissa on hankkia paljon vihreitä kasveja ja tiiliseinälle olenkin suunnitellut nopeasti kasvavaa köynnöskasvia. Olisiko teillä mielessä tällaista ilta-auringosta nautivaa köynnöskasvia?

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *