Hamam pyyhkeet – uusi lemppari!

Hyvää helatorstaita! Mun päivä on sujunut touhukkaasti, ja heräsinkin auringonpaisteeseen jo seitsemän jälkeen aamulla! Juuri, kun olin haaveillut oikein pitkistä yöunista ja siihen olisi tänään ollut vieläpä mahdollisuus. Mutta kuten entisen lähikauppani myyjä minulle kerran mainitsi, niin kun herää aikaisin niin ehtii elää enemmän! Ihmetteli siinä samalla, mitä teen kaupassa lauantai-aamuna ennen kahdeksaa… Mulla menee tosi kausittain aamu-unet, ja itse asiassa silloin kun olen tavallista kiireisempi, kuten tällä hetkellä, on minun vaikea nukkua pitkään.. Kai se on jotain alitajuntaista, että ehtii suorittamaan enemmän 😉

Olenpa kuitenkin tänään ehtinytkin vaikka mitä, suurimpana saavutuksena voisin mainita parvekkeen siivouksen sekä parvekekalusteiden pesun. Ehkäpä laitan jotain istutustakin sinne jossain vaiheessa, ja kalusteet tarvitsevat kyllä uudet tyynyt. Mukava kuitenkin, kun parveke on talven jäljiltä vihdoin siistissä kunnossa. Odottelemme myös vieraita iltapäiväksi meille syömään, joten pientä siivoilua ja paikkojen laittoa on myös saatu aikaan päivän aikana.

iina3.jpg

iina.jpg

iina2.jpg

Mun piti oikeesti kertoa teille näistä ihanista Lina – merkkisistä hamam pyyhkeistä, jotka ostin Kevätmessuilta mukaani.  Pyyhkeet ovat täyttä puuvillaa ja merkki on kotimainen, mutta tuotteet ovat Linan nettisivujen mukaan valmistettu Turkissa pienissä perheyrityksissä. Nämä minun pyyhkeeni ovat mallia Ranta, ja ne sopivat erittäin hyvin käsipyyhkeiksi, mutta miksei vaikka tosiaan kesällä rannalle mukaan. Olen nyt pari kertaa nämä jo pessyt, sillä ne ovat olleet todella kovassa käytössä.

Luulenpa, ettei paluuta froteisiin käsipyyhkeihin enää meidän perheessä ole. 

Nyt taitaa kyllä jo omenapiirakka palaa uunissa, joten taidan tässä kohtaa toivotella mukavaa viikonloppua ja hyvää helaa!

Marjukka.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *