Lasten suosikki – autoratateippi

tarra3.jpg

tarra2.jpg

tarra.jpg

Tällä viikolla ollaan hieman sairasteltu lasten kanssa, joten vaikka mielellään oltaisiin vietetty enemmänkin aikaa ulkona niin muutama päivä kului sisällä leväten. Emma’s & mama’sin kevätmessuosastolta ostin tämän autoratateipin, josta suunniteltiin poikien kanssa olohuoneeseen autotie parkkitalon ja junaradan kaveriksi. Ihan mahtava tuote jota meinaan käyttää vielä joskus myös jossain teemaan sopivissa syntymäpäiväjuhlissa. Itseasiassa kaipailin tällaista jo aikaisemmilla työmaakone -teemaisilla synttäreillä, joten pakkohan se oli nyt napata mukaan kun se tuli vastaan. Teipin uskaltaa hyvin laittaa parkettiinkin kiinni sillä siitä ei jää mitään jälkeä! Emma kertoi suosittua teippiä saapuvan lisää ensi viikolla, joten silloin kannattaa käydä nappaamassa omansa ostoskoriin 🙂

Tänään meinataan kuitenkin viettää päivä lähes kokonaan ulkona kirien hieman tämän viikon ulkoilukertoja. Jalkapalloa, ystäviä, grillausta ja pihaleikkejä – auringosta samalla nauttien.

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *