Syreenit maljakossa

syreeni1.jpg

syreeni.jpgsyreeni4.jpg

syreeni2.jpg

Ihana kun ulkoolta saa vihdoin luonnonkukkia sisälle maljakkoonkin! Viikonloppuna hain nämä syreenit pihalta kaunistamaan keittiötämme. Simppeleitä mutta niin kauniita!

Taitaa se kesä olla täällä, mutta pitkien työpäivien lomassa sitä ei melkein ehdi edes huomata, muuten kuin laittamalla aurinkorasvat lapsille ennen hoitoonviemistä. Kiirettä siis pitää vielä hetken aikaa. Toivottavasti meillä olisi kesäiset ilmat vielä ensi viikolla kun aloitan lomani ennen juhannusta. Tarkkoja suunnitelmia ei olla tehty, juhannusta lukuunottamatta, sllä halusin nimenomaan mennä edes viikon ihan vain sen fiiliksen (ja sään) mukaan. Toki me varmasti käydään läpi ne perinteiset lastenpaikat kuten linnanmäki ja muumimaailma, mutta sen pidemmälle ei poistuta tällä kertaa, ja nuokin mennään siihen tahtiin viikkoa kun siltä tuntuu. Kaikista eniten haluaisin vain viettää kesäpäivää lasten kanssa rannalla, joten toivotaan että rantakelit osuvat kohdalle!

Aurinkoista kesäpäivää kaikille!

Elisa.jpg

2forliving - -

4 kommenttia “Syreenit maljakossa

  1. Syreenit on kauniita. Mäkin napsin niitä maljakkoon ulkopöydille! 🙂 ihanaa lomaa!

    1. Niin ovat! Harmi vaan että lakastuvat kovin nopeasti maljakossa :/ Kiitos! 🙂

  2. Syreenit on kyllä todella ihania! ♥ Teidän keittiössä on tosi kiva tunnelma. Mistähän tuo matto on? Onko sisalia?

    1. Niin ovat, todella kauniita luonnonkukkia! Suuret kiitokset! 🙂 Matto on Ikean Lohals matto ja juuttia siis – toimii tosi hyvin keittiössä lastenkin kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *