Vaaleampia sävyjä olohuoneeseen kesäksi

Tykkään vaihtaa olohuoneen ilmettä pienillä, vaihtuvilla järjestelyillä ja esineillä. Nyt viikonloppuna saivat tummat, keraamiset vaasit sekä tummat kynttilät siirtyä pois keveämmän ilmeen tieltä. Tilalle nappasin vaaleaampaa ilmettä harmaasta patsaasta sekä kirjoista, valkoisesta tarjottimesta sekä raikkaista Iittalan Kivi -tuikuista. 

buddha2.jpg

olohuone.jpg

Eihän näillä pienillä muutoksilla ihmeitä tehdä, mutta tykkään kyllä tästä vaaleammasta lookista nyt enemmän. Johtuu varmasti kesästä. Mietinnässä olisi joku ihana viherkasvi tuonne sohvannurkkaan. Meillä on myös taulu tulossa joskus tuohon sohvan yläpuolelle, mutta kuva odottaa vielä suurennusta. Pitääkin muistaa ottaa se asia to-do listalle kesälomaksi 😉

Meillä oli muuten tuo harmaa matto pesulassa pari viikkoa. Ilman mattoa olohuone näytti todella oudolta ja keskeneräiseltä. Vaalea lattia kuitenkin pääsi tuon parin viikon ajan oikeuksiinsa, ja koko huoneen ilmeestä tuli jollain tavalla kirkkaampi. Haavelinkin koko tuon ajan vaaleasta matosta – se sopisi täydellisesti tumman tilalle. Koiramme viihtyy kuitenkin matolla vähän turhankin hyvin, ja ikäväkseni pelkäisin joutuvani kuljettamaan vaaleampaa mattoa pesulaan jatkuvasti. 

Onko kenelläkään kokemuksia vaaleista matoista koiraperheessä? Tai jotain hyviä vinkkejä tai pesuaineita, joilla maton saa pysymään siistinä pitkään, vaikka se olisikin koiran lempipaikka?

buddha.jpg

olkkari%20ylh%C3%A4%C3%A4lt%C3%A4.jpg

Yllä oleva kuva ei ole nyt laadultaan kovin hyvä, mutta halusin näyttää miltä tämä osa olohuonettamme näyttää makuuhuoneen lasiseinän läpi kuvattuna ylhäältä päin. 

Marjukka.jpg

2 kommenttia “Vaaleampia sävyjä olohuoneeseen kesäksi

  1. Kiva tuo teidän sohva! Onko vakosamettia? Miten pysyy puhtaana ja voiko pestä?

    1. Kiitos! Sohva on tollasta tosi leveää vakosamettia. Parin vuoden aikana ollaan kerran pesty sohva höyrypesurilla, ja kerran pesin kaikki päälliset koneessa. Onneksi pysyivät käsittelyn jälkeen ennallaan 🙂 Sohva on mielestäni pysynyt yllättävän freesinä, sillä meillä se on ollut jo kolme vuotta ja sitä ennen saman verran ystävillämme, joilta ostimme sen "käytettynä".

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *