Vihreää parvekkeella

insta.jpg

parveke.jpg

parveke4.jpg

parveke1.jpg.

Meidän parveke on pikkuhiljaa alkanut täyttymään kukista ja yrteistä ja ne tuovatkin kivasti vihreää väriä tähän kesäolohuoneeseemme. Äitienpäivän ruusukin on suurempaan ruukkuun siirryttyään alkanut kukkimaan oikein kunnolla. Pikkuhiljaa tässä opetellaan enemmän viherpeukaloksi!

Vaikka oma parveke onkin todella hieno juttu niin täytyy sanoa että omaa pihaa on kuitenkin aina silloin tällöin ikävä ja päivittäin toivonkin että ehtisin viettämään enemmän aikaa ulkona. Onneksi tänään alkoi puolentoistaviikon mittainen loma ja täytyy sanoa että ulkona aiotaan olla mahdollisimman paljon! Metsäretket, peltomaisemat, telttaretket ja uimarannat kuulostavat tällä hetkellä ihan täydellisiltä jutuilta, joten toivottavasi säät suosisivat meitä!

Tänään vietetään vielä kaupunkipäivää ja suunnataan linnanmäelle ennen juhannuksen viettoa äitini luona. Mitattiin juuri tuo kuopus joka enimmäistä kertaa 102cm pitkänä pääsee useimpiin pienten laitteisiin ja on tästä niin kovin innoissaan!

Mahtavaa kesäpäivää ja juhannusta kaikille!

Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *