Alelöytö Hemtexiltä

Kävin pitkästä aikaa Jumbossa ihan vain kahvitellakseni ystäväni kanssa, ja samalla tuli käytyä katsomassa, millainen tarjonta Hemtexin alennusmyynneistä löytyy. En ole tässä viime vuosina kokenut Hemtexin tuotteita kovin säväyttäviksi, mutta nyt sieltä olisi löytynyt yhtä jos toista kotiin tuotavaa. Joko Hemtexin valikoima on siis muuttunut, tai sitten oma makuni on päivittynyt enemmän heidän suuntaansa. 

dining4.jpg

Olen kovasti yrittänyt pitää kukkaronnyörit tiukilla kesäkuun ajan, enkä ole antanut itselleni lupaa edes käydä katselemassa alennusmyyntejä. Mulla on nykyään tapana aika paljon analysoida omaa ostokäyttäytymistäni, ja huomaan muuttuneeni todella paljon harkitsevaisemmaksi muutaman viime vuoden aikana. Jos aiemmin olen kiertänyt alennusmyyntejä ostellen ”kaikkea kivaa”, niin nykyään harkitsen ostoksiani ja tarpeitani aika pitkään ja mietin valintojani enemmän. Tunnen kuitenkin itseni sen verran hyvin, että kiusaus sortua alelöytöihin on todella suuri, joten olen siitäkin syystä pitänyt parhaimpana vain pysytellä kaukana kaupoista.

dining3.jpg

Naurattaa myös aina oman ostokäyttäytymisen selittely, mutta ei tässä nyt jaksa kovin suurta syyllisyydentuntoa kantaa törsättyäni yhteensä 12 euroa Hemtexiin 😀 Olen suunnitellut ruokapöydällemme harmaata pöytäliinaa jo hetken aikaa, mutta nyt saavat nämä vaaleanharmaat tabletit korvata tämän suunnitelman ainakin hetkeksi. Pöytäliina saattaa sopia muutenkin paremmin syksyn moodiin, kun alkaa taas kaivata enemmän tekstiilejä ympärille. Nyt tabletit näyttävät raikkailta ja tekivät heti ruokailutilamme ilmeestä skarpimman! 

dining2.jpg

Kaivoin kaapista myös vanhan kirpputorilta hankitun marmoritarjottimen sekä betoniset tuikut. Amsterdamin tuliaisena tuotu musta tuoksukynttilä sekä Festivojen mustat kruunukynttilät saavat toimia tässä asetelmassa pienenä efektinä yhdistäen mustapinnaiset tuolimme tähän kokonaisuuteen.

dining.jpg

Mites siellä suhtaudutaan alennusmyynteihin, tuleeko tehtyä paljon heräteostoksia vai harkitsetteko hankintojanne pitkään? 

Marjukka.jpg

2 kommenttia “Alelöytö Hemtexiltä

  1. Noi mustat kynttilät yhdistää kyllä tosi toimivasti tuolit valkoiseen yleisilmeiseen, vau! Hyvät alelöydöt. 🙂

  2. Kiva kuulla! Mielestäni tila sai kivasti ryhtiä tämän pienen muutoksen myötä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *