Lastenhuoneen sisustuksesta

lastenhuone.jpg

2forliving9.jpg

lastenhuone2.jpg

2forliving10.jpg

lastenhuone3.jpg

Nyt kun vietän jo toista viikkoa melkein kokonaan sisätiloissa niin ajatukset väkisinkin karkaavat sisustuksen ja uusien suunnitelmien pariin. Vaikka sairaslomalla lepäilenkin niin ajatukset eivät selvästikään rauhoitu sen enempää! Varsinkin lastenhuone on ollut mietinnässä jo useamman päivän ajan. Poikien huoneesta on lähtenyt suuri valkoinen nojatuoli jonka toin sinne vanhasta kodista iltasatu- ja nukutuspuuhia varten. Nyt kun nämä sujuvat jo melko mallikkaasti eikä aina tarvitse olla vieressä odottamassa nukahtamista niin päästiin luopumaan tuolista ja saatin enemmän tilaa leikeille.

Samalla kun tyhjää tilaa tuli rutkasti lisää niin seinät alkoivat näyttää kovin tyhjiltä. Vanhat lastenhuoneen taulut ovat kohta vuoden ajan odottaneet seinälle ripustamista kun olen kaavaillut niille paikkoja seinältä lipaston päältä. Mutta niin ihanat kun nuo valokuvat ja tärkeät julisteet muistoineen ovatkin, niin aina kaikki ei vain muuttaessa enää sovikaan uuden kodin erilaisiin tiloihin. Pitkään kaavailin taulukollaasia tuohon lipaston päälle, mutta nyt vaikuttaisikin siltä että tilalle on tulossa yksi suurempi juliste pienten taulujen sijasta. Tästä toivottavasti lisää pian!

Yölamppuja, hyllyjä, tyynyjä ja verhoja on lisäksi tähän tilaan vielä suunnitteilla, mutta yleisilme on tarkoitus pitää hyvin simppelinä ja rauhallisena. Pikkuhiljaa muokkailen tästäkin huoneesta juuri meidän kotiin sopivan!

-Elisa

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *