Viilentävä hedelmäjuoma

Olen saanut viettää ensimmäiset lomapäivät aurinkoisesta kelistä ja hyvästä seurasta nauttien. Vielä ihan ei kyllä aivot ymmärrä olevansa lomalla, mutta kokemuksesta tiedän sen olevan luonteelleni ihan normaalia – muutaman päivän päästä tiedän o-i-k-e-a-s-t-i voivani jo rentoutua. 

Tänään aamulla kaipasin jotain raikasta ja kylmää juomaa, ja blendasinkin sekaisin 1/3 ananaksen, jääkuutioita ja kylmää vettä. Ai että miten hyvää! Tämä ananakselle maistuva ”vesi” oli ihan täydellistä aamiaisella. Kuumana kesäpäivänä voi joskus muutenkin pelkkä hanavesi  alkaa tympimään. Erilaisilla hedelmillä saa ihania makuja veden sekaan, ja sitä huomaa juovansakin riittävästi helpommin, kun lasissa on jotain aavistuksen makeaa.

pineapplejuice2.jpg

pineapplejuice4.jpg

pineapplejuice3.jpg

pineapplejuice.jpg

Nyt en malta jäädä pitkäksi aikaa koneelle, sillä paras seura, sohva ja illan elokuva odottavat. Olemme olleet koko päivän tänään ulkona. Puolilta päivin kierros golfia, jonka jälkeen vielä ulkoilut koiran kanssa Hietsun edustalla miehen heitellessä virveliä kalasaaliin toivossa. Saas nähdä, josko sitä olisi saanut vähän vaikka aurinkoa nassuun tänään, pitäkää peukkuja ettei aurinkorasva ole pettänyt!

Ihanaa illan jatkoa ja toivotaan aurinkoista alkavaa viikkoa!

-Marjukka

Ps. En malta odottaa, että ehdin kuvailla ja kirjoitella eilen saamastani upeasta vintage-löydöstä! Joten pysykäähän kuulolla 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *