Kesäinen keittiö

Olette varmaankin huomanneet Casablogien uuden ulkoasun? Pieni tauko tässä ehtikin tulla, mut nyt jatketaan jälleen sisustus -ja lifestyle jutuilla tuttuun tapaan. Vielä monet asiat hakevat sivuilla paikkaansa, mutta pikkuhiljaa päästään taas normaaliin vauhtiin!

Ikeasta ostin muutama viikko sitten tuon ihanan harmaan maljakon ja laitoin siihen kimpun vailkosia neilikoita jotka ovat muuten säilyneet upeina jo pitkälle toista viikkoa. Juurikin neilikat ovat kyllä aina olleet minulla niitä pisimpään maljakossa säilyviä leikkokukkia jotka jaksavat näytttää kauniilta viikosta toiseen! Nyt kun arki alkaa pikkuhiljaa palaamaan kuvioihin niin sitä on kiva piristää tasaiseen tahtiin myös kauniiden kukkasten voimin.

Tässä omassa keittiössä me ollaankin muuten viihdytty koko kesän ajan vain tehden nopeita eväitä kesäpäivien reissuihin tai töihin. Vielä ollaan siis vietetty kaikki kesäiset vapaapäivät reissaten ystävillä ja sukulaisilla ja näin näyttäisi jatkuvan vielä ainakin muutaman viikon ajan. Toisaalta on kiva kun arki palaa ja syksyn tullen tulee suunniteltua taas enemmän ruokalistaakin etukäteen ja kokeiltua uusia juttuja keittiössä. Varsinkin leivontalistallani odottaa meinaan vaikka mitä upeita herkkuja!

Ihanaa viikonloppua kaikille! Nautitaan vielä näistä kesäisistä viikonlopuista hetken aikaa!

Elisa / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *