Järjestystä keittiötasoilla

Täällä ollaan nyt uudistuneessa Casassa! Nyt pääsen minäkin tekemään ensimmäisen postaukseni tänne upeasti uudistuneeseen blogipohjaan – Elisan kauniin kesäistä keittiötä pääsittekin jo täällä katsomaan. Kuten Elisa jo tuolla mainitsikin, blogimme jatkaa tuttuun tapaan sisustus – ja lifestyle jutuilla, ja mikäli tulee mieleen jotain postaustoiveita, niin kommenttikenttä toimii kuten ennenkin. Lisää kuviamme löydät myös Instagramista @2forliving.

Kuten viimeisimmässä postauksessani kerroinkin, sain vihdoin inspiraatiota järjestellä pientä keittiönurkkaustamme hieman siistimpään kuosiin. Uudistukset tapahtuivat pitkälti ihan vain järjestelemällä kaapit sekä karsimalla turhaa tavaraa pois, mutta toki jotain pientä uuttakin tuli hankittua -pienellä budjetilla.

Keittiön siisteys mielessäni olen pidemmän aikaa silmäillyt siellä täällä keittiön sävyihin sopivia säilytyspurkkeja, ja olen ollut jo useaan otteeseen kiikuttamassa kassalle jos jonkinlaista purkkia ja purnukkaa. Juuri sopivia ei kuitenkaan tuntunut löytyvän, enkä onneksi sortunut ”ihan kivoihin” ratkaisuihin. Siskoni kanssa hänelle säilytyslaatikoita Etolasta hakiessamme iskin silmäni näihin tummiin, muovisiin säilytyspurkkeihin. Hinta ei todellakaan päätä huimannut, joten kerrankin sen tarkemmin miettimättä nappasin kuuden purkin setin mukaani.

Mitäs tykkäätte? Sävy on mielestäni hyvä keittiöömme, jossa on sekä mustaa että valkoista. Muovipinta toki naarmuuntuu suht helposti, mutta tällaisissa käyttöesineissä se toimii silti varmasti aivan riittävän hyvin.

Haaveeni on jonain päivänä saada kaikki tällaiset purkit pois keittiön tasoilta, jotta työtilaa jäisi enemmän. Tässä kohtaa kuitenkin olen tähän löytööni tyytyväinen, ja ainakin omaa silmääni nämä miellyttävät 🙂

 

 

Marjukka / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *