Makuuhuoneen moodboard

Syksyn sisustusinspiraatioksi keräilin itselleni pienen moodboardin makuuhuoneen uudistamista varten. Ajatus makuuhuoneen ilmeen muutoksesta on muhinut mielessäni jo pidemmän aikaa, ja aiemmin keräilinkin jo ajatuksia kollaasiin mieleisistäni yöpöydistä. Suurin investointi olisikin vaihtaa yöpöydät hieman yksinkertaisempaan tyyliin sopivaksi, muuten uudistus tulee tapahtumaan lähinnä tekstiilejä vaihtamalla. Olen myös käynyt läpi ison pinon vanhoja kuviani, joista ajatuksissani olisi teettää täysin mustavalkoisia kuvia, mustiin kehyksiin. Meillähän on kaksi tauluhyllyä sänkymme yläpuolella, joilla tilaa vielä riittäisi.

1.) Olen keräillyt Pinterestissä bedroom -kansiooni paljon fiiliskuvia, joiden pohjalta olen lähtenyt suunnittelemaan sisustuksen värimaailmaa. Muhkeat petaukset, tummien ja vaaleampien harmaiden sävyjen yhdistelmä iskee tällä hetkellä eniten. Alkuperäinen kuva täältä.

2.) Pellavaisilla pussilakanoilla saa houkuttelevan näköisen petauksia, jotka oikein kutsuvat pimeinä syysiltoina unten maille. Vaihtoehtoja on paljon niin hintansa kuin varmasti myös laatunsa puolesta. Lähdin kuitenkin etsimään pienen budjetin vaihtoehtoja, ja Ikean valikoimista löytyi tällä hetkellä yksi täysin pellavainen vaihtoehto, Puderviva.

3.) Yöpöydän lamput saavat mielellään vaihtua myös vähän modernimpaan malliin. Tämä By Rydensin yksinkertainen pöytävalaisin yhdistää klassisesti tumman marmorin ja kuparin.

4.) En ole löytänyt vielä mieluista päiväpeitettä sänkyyn, joten pehmeä, tummanharmaa viltti Ellokselta saisi toimittaa sitä virkaa.

5.) Mustavalkoinen kuva koirastamme mahtuu vielä hyvin sänkymme yläpuolella oleville tauluhyllyille. Tässä kuvassa mallimme on todella edukseen esittelemällä kauniita hampaitaan 😉

6.) En ole vielä millään päässyt lopputulokseen yöpöytien hankinnan kanssa. Vaihtoehtoja on paljon, mutta tämä By Lassenin Frame sivupöytä antaa hyvän esimerkin ajatuksissani olevasta, yksinkertaisesti mallista.

Millaisia sävyjä teidän syksyinen sisustusinspiraatio pitää sisällään?

Marjukka / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *