Habitaren odotetuimmat + Arvonta!

Kuva: Habitare

Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 13.–17.9.2017. Ainakin omat odotuksemme kyseisiä  messuja kohtaan ovat tänä vuonna erityisen korkealla – messutapahtumassa nähdään uusia näytteilleasettajia ja se on varmasti upea visuaalinen kokemus kaikkine messuosastoineen sekä alueineen. Tämän vuoden teemana Habitaressa on ”Huomisen koti” .

”Kodin käsite liikkuu mukanamme. Sen ilmentymiä muodostuu elämämme suuntiin: työpaikalle, lempikahviloihin, harrastusyhteisöjen luokse, hotelleihin ja niihin virtuaalisiin tiloihin, joissa inspiroidumme. On tiloja ja mielentiloja, joihin tahdomme palata aina uudelleen, toiset eivät yhtä voimakkaasti kuiski meitä luokseen. Haluamme kodin ja kotiemme olevan paikkoja, joissa tunnemme olevamme turvassa.”

Kuva: MUJI

Japanilainen MUJI avaa pop-up myymälän Habitaren Ahead -muotoiluhalliin. Paitsi että MUJI:n tuotteita ei ole aikaisemmin ollut saatavissa Suomesta, on tämä myöskin merkin ensimmäinen messuosallistuminen Euroopassa. Muji tunnetaan vähäeleisistä käyttötarvikkeista, vaatteista ja kodintarvikkeista. Ydinajatuksena MUJIn pääjohtajalla Masaaki Kanailla on ollut tuoda markkinoille laadukkaita, brändäämättömiä tuotteita, jotka toimivat vastaiskuna nykyiselle kulutusyhteiskunnalle sekä brändiuskollisuudelle. Ennakkotietona on kerrottu, että pop up myymälään on luvassa vahvoja perustuotteita, jotka parhaiten ilmentävät MUJIn identiteettiä. Tähän asti lähin myymälä on sijainnut Berliinissä, joten uskomme tämän olevan yksi suosituimmista kohteista Habitaren kävijöille.

Kuva: Anno Collection

Anno Collection lanseeraa uuden mallistonsa Habitaressa.  Anno on varmasti monille tuttu sisustusbrändi Anttilan ajoilta, ja nyt tämä suomalaisten sydämiin jäänyt brändi saa jatkumoa osana suomalaisomisteista SGN Groupia. Uuden malliston suunnittelussa on palattu Annon alkulähteille skandinaaviseen minimalismiin sekä luonnonmateriaaleihin. Annon pääsuunnittelijana jatkanut Pia Lehtovuori kertoo haluavansa suunnitella tuotteita, jotka kulkevat elämässä vuodesta ja kodista toiseen.

 

Casa Stockmannin messuosasto on tänä vuonna ensimmäistä kertaa Habitaressa. Luvassa on sisustusideoita kodin jokaiseen huoneeseen erilaisia muotoja, materiaaleja ja kuoseja yhdistelemällä. Syksyn mallistosta löytyy tänä vuonna graafisia kuvioita, luonnonmateriaaleja, metallia sekä mielenkiintoisia pintastruktuureja. Vinkkinä vielä mainittakoon, että tapahtuman ajan saat kaikista Casa Stockmannin tuotteista -20% alennuksen.

Kuva: IKEA:n Eftertanke -erikoismallisto

Kuten jo aiemmin mainitsimme, on Habitaressa tänä vuonna ensikertalaisia aiempaa enemmän. Myös ruotsalainen huonekalujätti IKEA kuuluu tähän kategoriaan. Odotamme näkevämme täällä syksyn uutuustuotteita Ikealle ominaiseen visuaalisesti näyttävään tyyliin.

 

Messuilla lanseerataan uusi United Stories -konsepti, joka yhdistää uudella tavalla muotoilijat, yritykset ja kansainvälisen ulottuvuuden. Yhteistyöstä on syntynyt Habitare Originals -tuotekokoelma, jonka muodot ja vaikutteet tulevat Japanista, Kiinasta, Etelä-Koreasta ja Suomesta. Myyntinäyttelyssä on luvassa yhteensä 20 yrityksen ja suunnittelijan ensi kertaa messuilla julkaistavia tuotteita. Osastolla on myös messujen jokaisena päivänä erilaisia työpajoja, joissa voi esimerkiksi tehdä Tsumamizaiku -kukkakoristeita, harjoitella kiinalaista kalligrafiaa tai osallistua teemaistajaisiin. Lisätiedot ja työpajojen aikataulut löydät tämän linkin takaa.

 

ARVONTA: Voita pääsylippu Habitareen!

Saimme neljä Habitare-messulippua arvottavaksi bloginimme lukijoiden kesken. Arvomme siis kaksi  kahden lipun pakettia joten voittajat voivat napata mukaan messuille myös ystävänsä! Samalla sisäänpääsylipulla voi tutustua koko Habitaren sisältöön sekä samanaikaisiin tapahtumiin Antiikkiin ja HighEnd Helsinkiin. Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin.

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla alle – mitä itse odotat eniten tämän vuoden Habitare -messuilta?

Arvonta alkaa nyt ja osallistua voi sunnuntaihin 3.9.2017 klo 21  saakka. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Muistathan siis laittaa mukaan myös sähköpostiosoitteesi!

 

Lähteet: Sgn.fi, Casa Stockmann/Habitare, Habitare.

Elisa & Marjukka / 2forliving - -

29 kommenttia “Habitaren odotetuimmat + Arvonta!

 1. Uutuuksia odotan sekä sisustusvinkkejä 😊 Ja MUJI:n tuotteita olisi kiva päästä katsomaan.

 2. Hei, muutan ensi vuoden alussa uuteen asuntoon ja sisustusvimma on päällä, odotan ideoita.

 3. Olisi ihana päästä katsomaan uusia ideoita, joita voisi sitten toteuttaa omaan kotiin:)

 4. Nyt tämän luettuani odotan Mujia, mutta sen lisäksi myös yleistä sisustusfiilistelyä ja muitakin uutuuksia 🙂

 5. Minä yllättäisin ystävän ottamalla hänet mukaan messuille.. olisimme messu reissun todella ansainneet 🙂

 6. Olisipa kiva päästä messuille ideoita silmäilemään ja vieläpä hyvän ystävän kanssa.

 7. Odotan uusia ideoita, joilla piristää kodon sisustusta. Ja mukavaa ja kiireetöntä messureissua hyvän ystävän kanssa.

 8. Odotan uusia ideoita sisustukseen ja innolla myös ensikertalaisten osastoja. Mukana arvonnassa.

 9. En ole koskaan käynyt Habitaressa, joten odotan innolla ylipäätään sinne pääsyä!

 10. Olipa kivoja nostoja messutarjonnasta; pakkohan sinne on taas päästä!! 😀 Mukana arvonnassa siis! 🙂

 11. Odotan messuilla kiertelyä; on valtavasti nähtävää ja hyviä tarjouksia. Usein tilaan lehden messuilta; messutarjoukset on ihan parhaat.
  Nyt katson sohvia, valaisimia ja senkkejä tarkemmin. Täytyy muistaa ottaa rullamitta mukaan. Hästens, Muji. Espan Enkelit, Anno jne.

 12. Odotan messuilta ihan kaikkea, sillä en ole koskaan ennen niillä päässyt käymään. Odotukset korkealla niin sanotusti! Anno on kyllä yksi mielenkiinnon kohde 😊

 13. Haluaisin innostua ja lumoutua erilaisista kodin sisustusratkaisuista. Uppoutua hetkeksi kauniisiin tiloihin ja esineisiin, joista saisi piristystä tai ideaa omaankin kotiin.

 14. Hanitare -messuja kokonaisuudessaan, sillä tämä olisi ensimmäinen kerta siellä. Annon kokoelma kiinnostaa myös tosi paljon. Uuteen asuntoon kaivataan inspiraatiota, joten toivottavasti voitto osuisi kohdalleni.

  Mukavaa syksyä! 🙂

 15. Muji ja Anno kiinnostavat kovasti, sekä piensisustustuotteet erityisesti 🙂

 16. En ole aikaisemmin käynyt habitaressa ja olisi aivan mahtavaa päästä katsomaan sisustusuutuuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *